To je to što me zanima!

Pauk diže auto invalidu (32) s mjesta za invalide

Tomislav Feist (32) ima dokaze o 100-postotnoj invalidnosti. Ipak, Zagrebparking mu je dva puta maknuo automobil i naplatio 2000 kuna kazne
Vidi originalni članak

Tomislavu Feistu (32), iako 100-postotnom invalidu, Zagrebparking je dva dana zaredom dignuo automobil s mjesta za invalide te ga zbog nepropisnog parkiranja kaznio sa 2000 kuna. Kako donji dio ekstremiteta iznad koljena nema od rođenja, a lijevi je godinama morao nositi veći teret pa je i on oštećen, morao je kupiti vozilo s automatskim mjenjačem koje mu služi kao invalidska kolica. Adaptirano vozilo, iskaznice Udruge paraplegičara i amputiraca te Smart Card Hrvatskih cesta, koje je Feist stavio na vidljivo mjesto, trebali su biti dovoljni dokazi da je riječ o invalidu.
- Objasnili su mi da su vozilo digli jer nemam posebnu invalidsku dozvolu od Grada za parkiranje - kaže Feist, koji čeka da mu sjednu na plaću.
Pisao im je, kaže, molbe, koje je objavio i na www.reklamacije.net. Priložio je sva rješenja mirovinskog i invalidskog osiguranja, ali Zagrebparking se oglušio na sve njegove prigovore.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gremljin 04.02.2008.

    niti banditići niti mehunčići nemaju posebno istaknute dozvole na vidljivim mjestima da mogu jebati ljude u mozak i sprdati se sa nama, zato predlažem da im se na čelo ulupa nekakav vidljivi znak...može šakom,palicom,bokserom, nije važno...SAMO DA IH SE OBELEŽI

  • HellbAni_1 04.02.2008.

    sve je Bandic lopovcina kriv...

  • ANA MARIJA 04.02.2008.

    Neki dan se ona Mehunka pjenila da joj ljudi prigovaraju kad se stane na samo 15 minuta posred Vlaške i zakrči promet, ali nitko nije spomenuo kazne i za to joj naplatio 2000kn. Ovaj čovjek je invalid koji se propisno parkira na mjestu predviđenom za invalide i sjednu mu na plaću! Sramota! Eto to ti je naša pravna i socijalna država koja uzdržava bogate i bahate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare