To je to što me zanima!

Pauk im se nagnuo dok su pokušavali podignuti Audi

Po nalogu smo pozvani ukloniti krivo parkirani Audi. Nikakvih problema nije bilo pri podizanju, tvrdi Marijan Tomašić iz Zagrebparkinga
Vidi originalni članak

Bio sam u prolazu. Na cesti sam vidio pauk koji pokušava dignuti zeleni Audi. Nisu ga nikako mogli podignuti jer im se vozilo nagnulo prema autu. Vjerojatno nisu izbacili bočne stabilizatore prije nego su ga krenuli podizati, rekao nam je M.D. koji je u petak u ulici Zelengaj oko 13,15 sve fotografirao.
- Vozio sam iza pauka. Na desnoj strani auta nije izacio stabilizatore. Audi je bio sa lijeve strane, ali kako kamion nije mogao držati teret auto se prebacio preko kamiona i završio na desnoj strani - rekao nam je čitatelj koji je također sve snimio.
Zbog problema pri podizanju kolona automobila čekala ja oko dvadeset minuta da se promet ulicom Zelengaj pokrene.
- Pauk Zagrebparkinga po nalogu komunalnog redara pozvan da ukloni krivo parkirani zeleni Audi. Što smo i učinili. Nikakvih problema nije bilo pri podizanju vozila - tvrdi Marijan Tomašić šef pauk službe Zagrebparkinga.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jurek 25.11.2009.

    sve nepropisno parkirane netreba odvozito na deponij zg. parkinga , nego odmah u cios na prešanje. tako bi se smanjila gužva po gradu, i manje bi se pljuvalo po djelatnicima zg,parkinga-paučarima. da nema njih vozila bi bilo svuda samo ne na parkiralištima i garažama.

  • direktor 04.11.2009.

    marijane treba te smjeniti pod hitno! kreten

  • bre 04.11.2009.

    Valjda im se jako žurilo da ne bi došo vlasnik pa nisu stigli izvaditi stabilizatore s obje strane, a kako im je valjda i dizalica neispravna(kad okreće ne drži dovoljno koćnica kupole dizalice), auto im je otišel na drugu stranu i prevrnuo kamiončić. dogodi se uz malo nepažnje

Komentiraj...
Vidi sve komentare