To je to što me zanima!

Mamić je u Međugorju vodio molitvu krunice na mikrofonu

Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe, komentirao je Martin Pauk koji je snimio bivšeg čelnika Dinama kako vodi molitvu
Vidi originalni članak

Splitski gradski vijećnik Martin Pauk snimio je Zdravka Mamića koji je u Međugorju u subotu vodio molitvu krunice u okupljenom mnoštvu i poslao snimke Dalmatinskom portalu.

- Zdravko Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu vodi molitvu krunice. Ako krene danas, treba moliti pokoru još nekih 150 godina da iskupi grijehe - komentirao je Pauk.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doduše, na ovoj snimci se ne može vidjeti Mamić, no čuje se njegov prepoznatljivi glas. Ipak na drugoj snimci vidi se kako se rukuje s drugim vjernicima.

Pogledajte kako Zdravko Mamić moli krunicu u Međugorju:

'Skočio' i do Mostara na šišanje

Mamić je bio i u Mostaru gdje je posjetio jedan frizerski salon. Izgleda da je jako zadovoljan uslugom, budući da je s frizerom pozirao nasmiješen od uha do uha. Frizerski salon koji je posjetio jedan je od najskupljih u gradu Mostaru. Frizerski salon se fotkama s Mamićem pohvalio na svom Instagram profilu. Čini se kako je osoblje salona bilo počašćeno što se Mamić odlučio ošišati baš kod njih.

Županijski sud u Osijeku za Mamićem je raspisao međunarodnu tjeralicu pošto je pobjegao iz Hrvatske uoči izricanja prvostupanjske presude kojom je osuđen na šest i pol godina zatvora. No, Mamić u Međugorju nema previše razloga za brigu jer tužiteljstvo Bosne i Hercegovine ocjenjuje da nema uvjeta za izručenje Hrvatskoj i takvo mišljenje proslijeđeno je Sudu BiH koji treba donijeti konačnu odluku o takvom zahtjevu hrvatskog pravosuđa, objavio je u srijedu sarajevski Dnevni avaz.

'NEMA UVJETA ZA IZRUČENJE' Tužiteljstvo BiH: Mamić ipak neće biti izručen Hrvatskoj!

Pozivajući se na svoje neimenovane izvore u državnom tužiteljstvu list navodi da je u utorak poslan prijedlog Sudu BiH da se odbije zahtjev za izručenje bivšeg izvršnog direktora Dinama koji je pred sudom u Osijeku nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 376

  • volim slatko 06.07.2018.

    Ne može taj bez publiciteta, sad su i Bosanci odnosno Hercegovci dobri..

  • PRAVILO BROJ 8 06.07.2018.

    kajem se od svega srca svoga sto sam uvrijedio najveceg humanistu i bosanca,obecajem da necu vise ni pisati rijeci koje pocimaju sa b.....,ne zelim se zutiti i bivati blokiran,ocekujem pokoru i posteno cu ju izmoliti,zaboravih jadan da svigdje postoje rodjacke veze pa i na portalima

  • TamnaZvijezda 06.07.2018.

    Čitava Hercegovina "moli" sa Mamićem, a onda dođu, "prodaju moralnost" i glasaju u Hrvatskoj, mada tu ne žive. Maknite se više u svoju Hercegovinu, ne kvarite ionako već pokvarenu Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare