To je to što me zanima!

Pauletić: Platit ću kaznu Đuki zbog spaljivanja lutke gay para

U predizbornom pohodu po Imotskom, Rober Pauletić slikao se s Milivojem Đukom, koji stoji iza organizacije karnevalskog spaljivanja lutke gay para s djetetom koje je nosilo lice Nenada Stazića
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro i njegov Domovinski pokret u petak se u kampanji družio s Imoćanima, a Robert Pauletić iskoristio je to za objavu na društvenim mrežama. Obećao je, platit će kaznu Milivoju Đuki, ako je dobije zbog spaljivanja lutke gay para za vrijeme karnevala.

- Imotski. Milivoj Đuka, čovjek protiv kojeg su podigli optužnicu zbog - karnevala. Kaznenu prijavu protiv njega podigao je jedan viđeniji esdepeovac s liste, da mu ne spominjem ime. U znak podrške svim Imoćanima koji su ogorčeni zbog, po mom mišljenju, ovoga sramotnog političkog progona, i posebno u znak podrške samom Milivoju Đuki, javno obećavam da ću ja u svoje osobno ime Đuki platiti novčanu kaznu ako je bude!

Podsjetimo, za vrijeme prošlog karnevala u Imotskom organizatori su odlučili spaliti lutku koja predstavlja istospolni par s udomljenim djetetom. Uz to, dijete je imalo lice SDP-ovca Nenada Stazića te mu je na čelu bila crvena petokraka. 

PRIJETI MU 3 GODINE ZATVORA Podignuta je optužnica protiv Milivoja Đuke: Organizirao je spaljivanje lutke gay para

Kaznenu prijavu protiv organizatora karnevala, društva Bakove svečanosti, podnio je SDP-ovaca Arsen Bauk, odnosno onaj, čije ime Pauletić "nije htio spomenuti". On nam je rekao kako privatne odnose Pauletića i Đuke ne želi komentirati.

SPALILI LUTKE GAY PARA Sad i svijet piše o sramoti u Imotskom: 'To je bila mržnja'

- Ja sam podigao kaznenu prijavu, a Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu za taj slučaj. O svemu će odlučiti sud. Ja ne želim ulaziti u privatne odnose Pauletića i Đuke - kazao je Bauk.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 28.06.2020.

    Moj Pauletiću, populizam na najjace! A valjda to pali kod takvih.

  • ursuss 27.06.2020.

    toliko o demokraciji u Hrvatskoj.. znači MORAMO voliti gayeve... ha..ha ajd dobro...ne smijemo imati svoje mišljenje...živila Hrvatska, adz... demokracija ,gayevi i lezbe.. to je naša budućnost ka nas bude ispod 2 milijuna...prelazimo u manjine..

  • Tone 27.06.2020.

    Čudno je to koliko je takozvanim Antigay osobama stalo do Gay osoba ! Jasno, ipak je svijetonazorska praksa moralnih vertikala preutjecajna !

Komentiraj...
Vidi sve komentare