News

Komentari 25

Pauletić: Platit ću kaznu Đuki zbog spaljivanja lutke gay para

Pauletić: Platit ću kaznu Đuki zbog spaljivanja lutke gay para

U predizbornom pohodu po Imotskom, Rober Pauletić slikao se s Milivojem Đukom, koji stoji iza organizacije karnevalskog spaljivanja lutke gay para s djetetom koje je nosilo lice Nenada Stazića

Miroslav Škoro i njegov Domovinski pokret u petak se u kampanji družio s Imoćanima, a Robert Pauletić iskoristio je to za objavu na društvenim mrežama. Obećao je, platit će kaznu Milivoju Đuki, ako je dobije zbog spaljivanja lutke gay para za vrijeme karnevala.

- Imotski. Milivoj Đuka, čovjek protiv kojeg su podigli optužnicu zbog - karnevala. Kaznenu prijavu protiv njega podigao je jedan viđeniji esdepeovac s liste, da mu ne spominjem ime. U znak podrške svim Imoćanima koji su ogorčeni zbog, po mom mišljenju, ovoga sramotnog političkog progona, i posebno u znak podrške samom Milivoju Đuki, javno obećavam da ću ja u svoje osobno ime Đuki platiti novčanu kaznu ako je bude!

Podsjetimo, za vrijeme prošlog karnevala u Imotskom organizatori su odlučili spaliti lutku koja predstavlja istospolni par s udomljenim djetetom. Uz to, dijete je imalo lice SDP-ovca Nenada Stazića te mu je na čelu bila crvena petokraka. 

Kaznenu prijavu protiv organizatora karnevala, društva Bakove svečanosti, podnio je SDP-ovaca Arsen Bauk, odnosno onaj, čije ime Pauletić "nije htio spomenuti". On nam je rekao kako privatne odnose Pauletića i Đuke ne želi komentirati.

- Ja sam podigao kaznenu prijavu, a Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu za taj slučaj. O svemu će odlučiti sud. Ja ne želim ulaziti u privatne odnose Pauletića i Đuke - kazao je Bauk.

Najčitaniji članci