To je to što me zanima!

Pavić Šimetin: Hrvatska za sad neće pooštravati mjere, ove koje imamo su i dalje dovoljne

Ukupno je potvrđeno osam slučajeva omikrona u Hrvatskoj, četiri se odnose na Splitsko-dalmatinsku županiju, a četiri su u gradu Zagrebu. rekla je Pavić Šimetin
Vidi originalni članak

Hrvatska za sada ne ide u smjeru pooštravanja mjera, potvrdili su to za RTL u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

Nastavljen je pad broja novozaraženih, 400 manje nego prošle nedjelje, ali je i dalje broj preminulih u danu velik, čak 51. Nastavi li se ovako sutra prelazimo 12 tisuća umrlih s koronom.

- Ukupno je potvrđeno osam slučajeva omikrona u Hrvatskoj, četiri se odnose na Splitsko-dalmatinsku županiju, a četiri su u gradu Zagrebu. Posljednja dva tjedna stabilno pratimo silaznu putanju četvrtog vala pandemije.

PREVLADAVA DELTA Bubaš o novom valu: 'Ako će i rasti broj zaraženih, ne znači da će tome pridonijeti omikron'

S obzirom na to smanjenje, zadržavanje epidemioloških mjera koje imamo bez postrožavanja za neko vrijeme bi trebalo biti dovoljno -  rekla je Ivana Pavić Šimetin, zamjenica ravnatelja HZJZ-a. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Racionalni 20.12.2021.

    Ja kad vidim nju meni se probude leptirici u medunozju

  • Monoma 20.12.2021.

    Naravno,nek se troši za blagdane,poslije pooštravanje.

  • pčela 20.12.2021.

    Hvalim te o Bože što si nas obdario ovim pametnim ljudima, teško je na istom mjestu zateči tako veliki trust mozgova (poput stožera na primjer), svi su vrhunski stručnjaci za epidemije,pandemije, kretemije i ostalo.Mam lakše dišem kad znam tko me ispravno upućuje za prvo,drugo,treće, peto, n-to cjepivo i jedva čekam 11-to. Hvala ti još jednom dragi Bože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare