To je to što me zanima!

Pazite se! Navečer stiže jako nevrijeme, narančasti alarm upaljen je za dvije regije

DHMZ napominje da su moguća oštećenja na imovini te na drveću, lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Također su mogući  prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je danas pretežno sunčano, osobito u Dalmaciji, no kasno poslijepodne i navečer nas mjestimice očekuju pljuskovi s grmljavinom, uglavnom u središnjim i istočnim predjelima gdje je lokalno moguće i nevrijeme, javlja DHMZ.

TEMPERATURE DO 31 STUPANJ Danas će biti sunčano i vruće

Slab do umjeren jugozapadni i zapadni vjetar popodne u okretanju na umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar, uz obalu i jugozapadni.

Najviša dnevna temperatura zraka između 28 i 32, a na Jadranu 26 i 29 °C.

U zagrebačkoj i osječkoj regiji moguća su jača grmljavinska nevremena te se građane upozorava da budu spremni na potencijalnu štetu koju takva nevremena donose te da se zaštite od munja. Napominju da su moguća oštećenja na imovini te na drveću, lokalne bujične poplave, olujni udari vjetra i tuča. Također su mogući  prekidi u aktivnostima na otvorenom te u prometu.

PAKLENE TEMPERATURE Objavili prognozu za nadolazeće ljeto: Velike vrućine u Hrvatskoj

Regije su na karti označene narančastom bojom što upućuje na opasno vrijeme, a karlovačka i gospićka označene su žutom bojom što znači da je vrijeme potencijalno opasno.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • vinja 22.05.2022.

    Čemu taj članak danas. Subota je prošla pa nevrijeme više nije aktualno,  Naslov samo zbunjuje. 

  • 21.05.2022.

    I bog vam je ugasio sunce, Dalmacijo digi, digi, digi...

  • 21.05.2022.

    nevrijeme samo takvo! u Vz pola sata malo jace kise i nista vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare