To je to što me zanima!

Pernar i kapetanica u strahu od pirata: 'Spavala sam s nožem, blizu nas opljačkan je brod'

Tražili su kokain i novac, ali na brodu nije bilo droge. Uzeli su mu veću količinu američkih dolara, ispričala je Lexi o pljački koja se dogodila blizu njih
Vidi originalni članak

Kapetanica Lexi koja s Pernarom plovi po Karibima i uči ga jedrenju, a on joj zauzvrat pomaže na brodu objavila je u ponedjeljak novi video blog u kojem je opisala dramatične dane koje su ona i Pernar proveli na brodu.

Objavu je započela čitanjem poruke koju je dobila, a u kojoj stoji kako su dva dana ranije u blizini mjesta gdje su usidreni u St. Vincentsu u 2.30 ujutro dvojica maskiranih pljačkaša upali na jedan brod.

- Vlasnik je spavao u prednjoj kabini i probudio se kada su ga počeli gušiti. Jedan od njih je imao pištolj. Vlasniku broda su stavili vreću preko glave i pokrali sve vrijedne stvari, video kameru, mobitel, laptop. Tražili su kokain i novac, ali na brodu nije bilo droge. Uzeli su mu veću količinu američkih dolara. Prije bijega s broda, vlasnika su vezali, a nakon što su otišli uspio se osloboditi i pozvati policiju - pročitala je kapetanica Lexi poruku koju je dobila.

Video blog se potom nastavlja sljedeće jutro u kojem prepričava kako su proveli noć nakon što su doznali da oko njih vrebaju pljačkaši.

HRVATI JOJ PREPLAVILI BLOG Blogerica koja jedri s Pernarom šokirana medijskom pažnjom: 'Pa Ivan je hrvatski Trump!'

- Noć smo proveli mirno, nije bilo nikakvih pokušaja upada. Blizu nas je usidreno još brodova i jedrilica, pa sumnjam da bi pljačkaši upadali na brod dok je toliko brodova oko nas, ali svejedno sam spavala s nožem. Danas idemo prema St. Luciji, a nakon toga krećemo za Martinique. Nekad sam izbjegavala St. Luciju, jer je stopa kriminala tamo velika, ali okušat ćemo sreću - kaže Lexi.

Potom se u videu prvi put pojavljuje Pernar koji sjedi dok Lexi upravlja kormilom i uglavnom šuti i gleda u more. Tek kada ga je Lexi pitala što misli što sljedeće trebaju napraviti joj odgovara, a Lexi njegov odgovor pozdravlja povikom i čestitkom da je točno odgovorio na njeno pitanje.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Orfej 15.02.2022.

    Ovi pirati na Karibima možda nisu muslimani kao oko Afrike, u Indijskom oceanu i oko Malezije

  • Orfej 15.02.2022.

    Lexi voli muške i ženske. Zato joj je zasmetalo što je Pernar protiv gayeva, osim rasisitičkih izjava Pernara o Hitleru, Židovima i crncima.

  • Orfej 15.02.2022.

    I sada Pernarova žena zatražila rastavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare