To je to što me zanima!

Pernara iznijeli: U Šenkovcu su deložirali obitelj Potočnjak

U manje od mjesec dana ovo je četvrta provedena deložacija, a to znači da se ovršni pakao nastavlja, kazao je saborski zastupnik Ivan Pernar koji je dobio prijavu za remećenja javnog reda i mira
Vidi originalni članak

Unatoč Ivanu Pernaru i drugim aktivistima Živog zida, u Šenkovcu je deložirana obitelj Potočnjak. U Ulici Maršala Tita 10 bilo je mnogo policije i aktivista, a sve zbog deložacije navedene obitelji, javljaju mnovine

POGLEDAJTE VIDEO: Deložacija u Šenkovcu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sam Pernar kazao je na početku deložacije da zna da je neće spriječiti, ali svejedno je s kolegom stajao pred vratima kuće u Šenkovcu dok ga policija nije odnijela. Dobio je prijavu za uznemiravanje javnog reda i mira, ali nije uhićen nego je okupljenim novinarima dao izjavu.

- Mi nažalost ne možemo zaustaviti ovrhe, to je do države. Na nama je da ukažemo na enorman porast broja ovrha. U manje od mjesec dana ovo je četvrta provedena deložacija, a to znači da se ovršni pakao nastavlja. Živi zid želi poslati poruku je da bi pravo na dom trebalo biti zaštićeno. A druga poruka je da se u ovom sustavu krediti ne mogu vratiti - kazao je Pernar.

Pernara i ostale iz Živog zida policija je odnijela s deložacije.

Idi na 24sata

Komentari 240

  • 28.06.2017.

    Kad vec pisete o delozacijama,onda napisite i detaljan razlog delozacije,napisite zasto se doticni delozira nek citatelj ima potpunu informaciju,ne stvarajte senzaciju tamo gdje ne treba biti, ovo vise lici na promidzbu Pernara i ZZ.

  • Rasplodni bik 27.06.2017.

    Ako se ljudi ne bune protiv ovakvog postupanja drzave onda znaci da im ne smeta.U cemu je problem?Ako netko vidi u ovome problem i nemoral zasto onda ne poduzme nesto?Mislim ako vam je toliko stalo do morala kako vi tvrdite.Mene osobno zaboli za te koje izbacuju napolje.Sami su si krivi.I jos me vise zaboli za "policiju".Oni su najgori od svih.Pokusavam rec da nitko od vas nije neduzan.Svi ste generacijama stvarali ovakvu zemlju u kojoj vlada nepravda.Sto namjerno.Sto nemarom.Sad vidimo rezultate vase gluposti i nemorala.Odakle su ovakvi nasilnici dosli?Pa iz naroda koji ih je stvorio.Narod je septicka jama u kojoj se ne bira "odgovarajuci" seksualni partneri nego se hebe do cega i do koga dodes.Mrsavi.Debeli.Glupi.Retardirani.Psihopati.Svi oni u ovom narodu mogu imat djecu i imaju ih.Nikome nije stalo do ODGOVORNOG razmnozavanja.Gdje je ona teza "mnozit cu se samo sa moralnim,zdravim,jakim,casnim ljudima a ne sa ljudskim otpadom".Sad ce mi mnogi reci "pa nemam vremena da trazim odgovarajuceg partnera nego moram uzeti sto mi se nudi".E pa samo vi uzimajte sto vam se "nudi".Ja bi radije bio sam cijeli zivot nego ozenio nekog tko nema pola mozga i tako doprinosio ovom kolektivnom LUDILU.Pravda je spora ali dostizna samo sto smo odavno preskocili "spori" dio i dosli na naplatu.Bit ce vama jako veselo u skoroj buducnosti.

  • škver 27.06.2017.

    Uživam na plaži, moru,suncu,brodici i boli me đon kome nije dobro!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare