To je to što me zanima!

Peruško i Weber: Već od danas radimo na budućnosti Agrokora

Peruško i Weber će premijera upoznati s implementacijom nagodbe i namjerama ruskih vjerovnika koji će nakon potvrde pravomoćnosti postati većinski vlasnici Agrokora
Vidi originalni članak

Što se tiče Agrokora, izvanrednk povjerenik Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber nisu konkretno rekli što će se dalje događati u kompaniji. Poručili su tek da će od danas raditi na budućnosti Agrokora. 

U Vladi su se sastali i s predstavnicima Sberbanke.

- Vrlo smo zadovoljni jučerašnjim rezultatima, zahvaljujem kupcima Agrokora i dioničarima. To je novi početak za Agrokor i za Hrvatsku, imamo puno toga za napraviti u budućnosti - rekao je Maxim Poletaev, posebni savjetnik predsjednika Uprave Sberbanke za Agrokor

Premijera upoznali s implementacijom 

Predsjednik Vlade Andrej Plenković primit će izvanrednog povjerenika u trgovačkom društvu Agrokor d.d. Fabrisa Peruška i njegovu zamjenicu Irenu Weber u četvrtak, 5. srpnja 2018. godine, u 8.30 sati, u Banskim dvorima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Peruško i Weber će premijera upoznati s implementacijom nagodbe i namjerama ruskih vjerovnika koji će nakon potvrde pravomoćnosti postati većinski vlasnici Agrokora. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Podsjetimo, u Ciboni je jučer održano sudsko ročište o nagodbi vjerovnika u Agrokoru. Svi vjerovnici bili su pozvani, a nagodba je izglasana s 80,2 posto ukupnih tražbina s pravom glasa. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 05.07.2018.

    Vi ste napravili sve sto ste trebali da Agrokor nema buducnosti.Dali ste najvecu kompaniju Rusima.Mogla je to biti drzavna tvrtka,gdje bi ljudi imali siguran posao.

  • Uragan_1 05.07.2018.

    Hvala vam svima skupa što ste ostavili nama dućane a proizvodnju Rusima. Poslovnih prostora praznih imamo po Hrvatskoj na stotine pa neka im se još i Konzumove pridruže.

  • zeljkopž 05.07.2018.

    Velika pobjeda Hrvatske. Spašeno je što se moglo spasiti. Spašeni su i svi mali, srednji dobavljaći i OPGovi. Veliki su uz novce dobili i udio u vlasništvu! Da se proveo plan SDPa za stečaj Agrokora sada bi bili uništeni svi, mali, sredni dobavljaći i OPGovi kojima nitko ne bi vratio što im Agrokor ostao dužan. Takodjer, 100% Agrokora bi završilo u rukama rusa. Velika pobjeda Hrvatske. Spriječeno je totalno uništenje i spašeno što se moglo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare