To je to što me zanima!

Pervezu Musharrafu je pozlilo na putu do suda, u bolnici je

Musharraf je, podsjetimo, na vlast došao 1999. godine i to nakon vojnog udara. U kućnom je pritvoru, a optužili su ga i za ubojstvo bivše premijerke Benazir Bhutto
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Pakistana, Pervez Musharraf (70), u četvrtak je hitno prevezen u bolnicu zbog problema sa srcem. Pozlilo mu je na putu prema suđenju, a optužuju ga za veleizdaju, javlja BBC.

Lokalni mediji javljaju kako je to već treći put za redom da se bivši predsjednik i čelnik vojske nije pojavio na sudu. 

Musharrafa su optužili i za ubojstvo bivše premijerke Benazir Bhutto. Optužen je da nije spriječio ubojstvo Bhutto koja je poginula na predizbornom skupu u Rawalpindiju 2007. godine u napadu bombaša samoubojice.

Musharraf je, podsjetimo, na vlast došao 1999. godine i to nakon vojnog udara. U kućnom je pritvoru, a tvrdi kako za ni jednu od optužbi nije kriv.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • little John 02.01.2014.

    popustio mu šaraf

  • ParlevuFranse 02.01.2014.

    I njemu pozlilo.

  • MilosrdniAndjeo 02.01.2014.

    Bio je general Pakistanske vojske i bio je Američki i zapadni igrač koji je prije 15 godina pomoču vojnog puča, uz podršku zapada, došao na vlast umjesto opasnih militantnih islamista koji su htjeli uvesti strogi islamski šerijat u golemoj zemlji od 150 miliona stanovnika koja posjeduje cak i nuklearno naoružanje. Sprijecio je moguč veliki regionalni rat širokih razmjera protiv Indije koji je mogao eskalirati i na globalnom nivou. Sadašnja ga militantna vlast lažno optužuje za atentat na Benazir Bhuto jer su nju upravo oni sami ubili. Zato volim Ameriku jer se zalaže za mir u svijetu i na sve u svijetu misle i drže sve konce mira u svojim rukama i misle i umjesto nas a na nama je samo da radimo i uživamo, mada to vama nekim laicima ne izgleda tako al vi se ne kužite u politiku i sve događaje uglavnom vezujete uz iluminate, reptile, nwo, nlo i masoneriju i naftu,,,jer tako vam govore propagandna antiamerička i antizapadna videa na youtubeu. Hvala Musharafu i USA za mir u svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare