To je to što me zanima!

Peskov: Rusija u ratu ne planira koristiti nuklearno oružje

Peskov je istaknuo da u Rusiji postoji sigurnosni koncept koji vrlo jasno kaže da se, "samo kada je ugroženo postojanje države", može koristiti i koristit će se nuklearno oružje kako bi se uklonila prijetnja
Vidi originalni članak

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov rekao je da Rusija ne planira koristiti nuklearno oružje u ratu protiv Ukrajine.

- Nitko ne razmišlja o korištenju... čak ni o ideji korištenja nuklearnog oružja. Ne sumnjamo da će svi ciljevi naše posebne vojne operacije u Ukrajini biti postignuti. Ne sumnjamo u to. Ali bilo kakav ishod operacije, naravno, nije razlog za korištenje nuklearnog oružja - rekao je Peskov u intervjuu za američku javnu televiziju PBS u ponedjeljak.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Zapadu je porasla zabrinutost kada je predsjednik Vladimir Putin naredio da se ruske nuklearne snage stave u pripravnost na početku oružanog napada na Ukrajinu i upozorio da će zemlje koje su intervenirale u sukobu morati računati s posljedicama "kakve nikada prije nisu doživjele ."

'SPASIT ĆETE ŽIVOT' Ukrajinci nude 100.000 rubalja svakom Rusu koji položi oružje

Peskov je istaknuo da u Rusiji postoji sigurnosni koncept koji vrlo jasno kaže da se, "samo kada je ugroženo postojanje države", može koristiti i koristit će se nuklearno oružje kako bi se uklonila prijetnja.

>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu pratite ovdje

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 29.03.2022.

    Znači Ameri nikada neće osvojiti Rusiju. Ako ijedna granata padne na tlo Rusije i krene rat gotovo je.

  • Glupasenko 29.03.2022.

    Ma da,ja sam bas mislio da zele sami sebi staviti strik oko vrata.Uostalom 80% nuklearnog oruzja im je iz 70ih godina,velike su sanse da bi raznijeli sami sebe kada bi ga aktivirali,narod koji je zaostao u srednjem vijeku na celu s prolupalim dedekom koji trosi milijarde na propagandu i blokiranje istinitih informacija.Na nekog me koda podsjecaju hmmm...

  • Mr_Choc 29.03.2022.

    Bla bla bla... Rusija isto tako nije planirala napasti Ukrajinu pa eto nekako ipak jesu... 🤨Kao da im itko išta više može vjerovati nakon toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare