To je to što me zanima!

Što se to događa? U samo pet dana dva puta mu izgorio kafić

Vlasnik objekta već je krenuo u obnovu nakon prvog požara, nabavio je novi crijep i građu, a radovi su trebali započeti ovih dana. Nikome nije jasno što se u biti događa...
Vidi originalni članak

Prije pet dana u krovištu kuće u kojem su nalazi Barun Trenk izbio je požar kako je nakon policijskog očevida nastao zbog kvara na niskonaponskoj instalaciji, da bi jutros ponovo buknuo požar na drugom kraju krovišta koji se proširio na unutrašnjost objekta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mještani Trenkova noćas nisu spavali, jer su ih u nepunih sedam dana opet uznemirile vatrogasne sirene. Sada, gotovo u usto vrijeme vatra je odlučila taj objekt dokrajčiti. Brzom intervencijom više od 20 vatrogasaca DVD-a Trenkova i Velike te Javne vatrogasne postrojbe požeško-slavonske županije požar je lokaliziran.

Nastala je velika materijalna šteta. Portal požega.eu doznaje da je vlasnik objekta već krenuo u obnovu nakon prvog požara, nabavio je novi crijep i građu, a radovi su trebali započeti ovih dana. Nikome nije jasno što se u biti događa. Očekuje se da će nakon ponovnog očevida biti poznat uzrok ovog požara.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Battler 11.12.2016.

    Vikend skoro gotov a ni jedan motociklist još ne leži u kanalu ?

  • lanchy25 11.12.2016.

    Ajde molim vas pročitajte početak ovog članka. Novinaru daj i ti prvo procitaj napisano.

  • kormilar 11.12.2016.

    Ja mislim da je to čista slučajnost! Jedino ne znam koliko će se puta ta slučajnost dogoditi! Ha, ha, ha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare