To je to što me zanima!

Pet studenata FER-a opet zvali na praksu u tvrtku Facebook

Petoricu studenata koji su na praksu u Facebook dospjeli zahvaljujući svojim izvrsnim ocjenama, šef tvrtke pozvao je da ponovo dođu na tri mjeseca
Vidi originalni članak

Punoj dvorani zagrebačkog Fakuleteta elektrotehnike i računarstava, studenti koji su prošle godine bili na praksi u Facebooku prepričavalii su u četvrtak svoje dojmove. Otkrili su im kako na najpopularnijoj društvenoj mreži na svijetu šef Mark Zuckerberg nema svoj ured, već je u istoj prostoriji s ostalim zaposlenicima. 

Petoricu studenata koji su na praksu u Facebook dospjeli zahvaljujući svojim izvrsnim ocjenama, šef tvrtke pozvao je da ponovo dođu na tri mjeseca. Najzanimljiviji zadatak dečkima je bilo prepoznavanje lažnog korisnika Facebook profila, odnosno provjeravanje da li je neki profil ukraden.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • angeIina 22.02.2011.

    oh,moram popravit ocjene

  • nefer 21.02.2011.

    Fejs postaje sluga USA sluzbi za kontrolu ljudi, a nemre se okriti lazni profil; sad su poceli traziti svima i brojeve mobilnih, ali to ce otjerati puno ljudi s fejsa; oni hoce silom forsirati da svatko izlozi privatnost i da mora prihvatati razne grupe ili prijatelje, glupost velika.

  • SvemoguciTukarak 20.02.2011.

    Bravo kolege.

Komentiraj...
Vidi sve komentare