To je to što me zanima!

Petek objavio fotku Bandića i Price: 'Gdje je Milanova torba?'

Možda jednom saznamo nešto iz snimki Uskoka, napisao je Renato Petek pitavši se na Facebooku što je bilo s Bandićevom torbom koju je nosio na fotografiji dok je gradom šetao s Natalijom Pricom
Vidi originalni članak

Nakon što su objavljeni detalji iz prvog intervjua Natalije Price nakon smrti bivšeg gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, gradski zastupnik Renato Petek na Facebooku se večeras oglasio napisavši kako smo saznali što je radila i kako je bilo Bandićevoj suradnici, ali Petek se pita i gdje je torba.

- A gdje je torba!? Saznali smo iz intervjua što je radila i kako je N. Prici. A o torbi i njezinom sadržaju ništa !? Možda jednom saznamo nešto iz snimki Uskoka… Ovo je su one fotke kada su obilazili poduzetnike u centru grada. Jedna od rijetkih situacija uopće da je Bandić (sam) nosio torbu - napisao je Petek.

Prica je u intervjuu za Gloriju, rekla da je objavljeno puno neistina.

- Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo - rekla Natalija Prica. Dodala je kako je sve što je o njoj izrečeno nakon Bandićeve smrti njene roditelje koštalo zdravlja.

GDJE SU SADA? Nekoć su bile kraljice politike: Tepali su im zbog utjecaja, moći, a onda ih smijenili, zaboravili...

- Obitelj me zaštitila u najtežim trenucima - istaknula je u intervjuu u kojem govori o Bandiću, novoj ljubavi...

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 09.07.2021.

    Mico, Milane😂😂nek si ti otisao kao j.......c, bolje nego s....... a😂😂. Vjerovatno uz pomoc sljive ali 😂😂😂😂😂bilo pa proslo. 

  • razvaljen 09.07.2021.

    kome ćeš sad uletit u torbu?

  • zelena mamba 09.07.2021.

    Opet stara fora . Ona iz fine obitelji , uvijek pozdravi susjede , pomogne im nosit torbe do stana , pristojna .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare