To je to što me zanima!

Petero mladih ozlijeđeno kod Topuskog, autom izletio s ceste

Ulaskom u zavoj mladić je izgubio nadzor nad autom, prešao u suprotni smjer i izletio u kanal te se zabio u stablo. Djevojke (18 i 17) teško su ozlijeđene, dok su ostali zadobili lakše ozljede
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u mjestu Hrvatsko Selo kod Topuskog u srijedu je ozlijeđeno petero mladih, javlja sisačka policija.

Nesreću je izazvao mladić (18) koji je vozio auto sisačkih registracija. U vozilu su bile i tri 18-godišnjakinje i jedna 17-godišnjakinja.

Ulaskom u zavoj mladić je izgubio nadzor nad autom, prešao u suprotni smjer i izletio u kanal te se zabio u stablo. Djevojke (18 i 17) teško su ozlijeđene, dok su ostali zadobili lakše ozljede.

Protiv 18-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • missy91 11.02.2021.

    Ne znam zašto išta pišete kad ne znate što se točno dogodilo. Djeca nisu bila pijana niti su se ilegalno okupljala, već su putovali u školu iz Gline u Topusko. Komentare poput ovog sa "intelektualnom elitom" ne mogu shvatiti jer ne znam kakve to ima veze sa prometnom nesrećom kad se one nažalost događaju svima, pa i spomenutim liječnicima i inženjerima.

  • Ketyy_1 11.02.2021.

    Mladost...

  • Chemica 11.02.2021.

    Šupljoš je morao automobilu punom komada nešto dokazati. Očigledno, sve sami budući liječnici i inženjeri. Intelektualna nam elita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare