To je to što me zanima!

Petina Amerikanaca misli da je B. Obama musliman

Prema anketi Time Magazinea, 24% Amerikanaca misli da je predsjednik Barack Obama musliman, iako on redovito govori o svojoj kršćanskoj vjeri
Vidi originalni članak

Prema anketi Time Magazinea, čak 24 posto Amerikanaca misli da je predsjednik Barack Obama musliman, iako on redovito ide u crkvu i često govori o svojoj kršćanskoj vjeri. Druga anketa, istraživačkog centra Pew Foruma, pokazuje da 18 posto Amerikanaca misli da je njihov predsjednik musliman, što je 7 postotnih bodova više nego u ožujku 2009. Oko 46 posto ispitanika misli da islam, više od drugih religija, potiče nasilje, po anketi Timea. Ankete su povedene prije (Pew) i nakon (Time) izbijanja polemike o prijedlogu gradnje džamije u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sabo 19.08.2010.

    Islam potiće nasilje ?????????????? Ja sam musliman i nigdje nisam pročitao da islam potiće nasilje. Ako budala napravi sranje to ne znači da je islam odobrio. Islam je vjera koja zabranjuje nasilje, ali i naređuje obranu. Kod nas nema \"tko tebe kamenom ti njega kruhom ili tko te po obrazu okreni mu i drugi\". Kod nas ima: zabranjuje se napad i nasilje, ali ako te netko hoće napasti naređeno je da se braniš. Iz gore navedenog možete vidjeti da napad 11.09. nema veze sa islamom jer je zabranjeno napadati, a svaki ubijeni američki i židovski vojnik je dozvoljeno jer je naređeno se braniti. Pa zar se i mi u Hrvatskoj nismo branili od četnika ili smo trebali okrenuti drugi obraz ili baciti kruh.

  • stari mudrac 19.08.2010.

    a nije ?

  • Philly76 19.08.2010.

    i ja sam mislio da je musliman

Komentiraj...
Vidi sve komentare