To je to što me zanima!

Petorica su silovala reporterku (23) na zadatku, uhitili 35 ljudi

Indijska reporterka krenula je na zadatak u Mumbaiju u društvu prijatelja. Banda je pretukla muškarca. Nju su silovali i teško je ozlijedili. Policija je uhitila 35 ljudi
Vidi originalni članak

Petorica muškaraca silovala su indijsku reporterku u Mumbaiju u četvrtak navečer. Završila je u bolnici s teškim ozljedama, a sada je stabilno, piše BBC.

Neimenovana 23-godišnjakinja bila je na zadatku. Društvo joj je pravio prijatelj kojega je prebila banda. Žena radi u engleskom časopisu u Mumbaiju, a krenula je snimati napuštenu tvornicu tekstila. Policija je uhitila 35 ljudi.

Napad je izazvao zgražanje na društvenim mrežama. U sličnom napadu u prosincu prošle godine silovali su studenticu koja je kasnije umrla u bolnici. Uhitili su šestoricu muškaraca među kojima je bio jedan maloljetnik. U ožujku je jedan od njih pronađen mrtav u ćeliji. Preostalima traje suđenje, a presude se očekuju za nekoliko tjedana.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • zahira45 04.09.2013.

    Indija je zaista zastrašujuća sa brzorastućim kriminalom i zločinima. Nekada zemlja u koju su Evropljani hrlili tražeći učenja o duhovnosti...hmm, mišljenja se brzo mjenjaju. Znam da iako tamo imam prijatelje mene neće vidjeti ! Šteta...za njih, naravno!

  • argon 29.08.2013.

    bolestan narod

  • zng108 28.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare