To je to što me zanima!

Petra Sanader: "Bila sam u Berlinu za vrijeme napada..."

Sanaderova kći Petra je prošlog tjedna otputovala u Njemačku u posjet sestri. Za vrijeme napada se našla u Berlinu te poručila svima da šire ljubav, a ne mržnju
Vidi originalni članak

Petra Sanader je prošlog tjedna otputovala u Njemačku kako bi posjetila sestru Brunu koja s dečkom živi u Münchenu. Posjetila je i Berlin u kojemu se nalazila i u vrijeme napada.

- Jako me rastužila vijest o napadu u Berlinu. Bila sam u Berlinu kada se to dogodilo. Zahvalna sam što smo ja i moji voljeni neozlijeđeni i molim se za obitelji koje su pogođene ovim činom nasilja. Širite ljubav, a ne mržnju. Mržnja je tako jebeno besmislena. Ako se osjećate neshvaćeno, okrenite se umjetnosti i prebacite svu energiju na to - poručila je Petra.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • eclipse 2016 21.12.2016.

    Inače, netko pjeva, ima ih koji plešu, neki postižu zapažene rezultate u sportu, neke se skidaju i stenju na stageu, neki postižu uspjehe u poduzetništvu ili znanosti, neki čine hrabra i humana djela...takvi se često pojavljuju u medijima, opravdano ili neopravdano...Petra fuck'n Sanader status celeba u medijima stekla je, jerbo joj je tatica najveći lopov u povijesti ove države(???). Ta činjenica puuno govori o stanju hrvatskog novinarstva danas...

  • eclipse 2016 21.12.2016.

    Petra ima potpuno pravo! Čemu " tako jebeno besmislena" mržnja i nasilje, kad su joj, a i nama svima, tatica Ivo i njegov HDZ pokazali kako se pljačkom uništava država bez ispaljenog metka ili detonirane bombe...uz osmijeh na licu!

  • biberrr 21.12.2016.

    Zlatna mladež živi punim plućima na relaciji New York-Paris-Berlin,dok je 400 000 stoke sitnog zuba gladno u domovini sa blokiranim računima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare