To je to što me zanima!

Petrač će ići u samicu jer se rukovao s F. Abdićem?

Odvjetnik Velimir Došen, opunomoćenik Petrača, smatra i da rukovanje s Abdićem ne može biti prijestup jer bi ih onda bilo stotinu na dan
Vidi originalni članak

Protiv Hrvoja Petrača navodno su u pulskom zatvoru pokrenuli stegovni postupak. Petrač bi tako mogao završiti u samici, a sve zbog toga što se rukovao s Fikretom Abdićem, koji je tamo zatvoren, piše večernji list. Odvjetnik Velimir Došen smatra i da rukovanje s Abdićem ne može biti prijestup jer bi ih onda bilo stotinu na dan.
- Kako je ovo drugi stegovni postupak, moguće je da mu stegovna mjera bude samica, a ne samo ukor ili ograničenja - kaže odvjetnik Došen.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • šetač 10.02.2010.

    kad spomenuše Fikreta razmišljam šta je nesreća kad kradeš u krivo vrijeme. Čovjek je nešto pronevjerio i u zatvor a da je to danas napravio još bi bio i nagrađen kao uspješni privrednik. Imam danas oko sebe hrpu \"gologuzija\" koji slobodno šetaju a za koje je Fikret \"kišna glista\"

  • gemištar 10.02.2010.

    Možemo se mi smijat koliko god hočemo Petraču, ali u Kr toplicama mnogi do njega drže ko do Boga. U Petračevim firmam radi velik broj ljudi i oni svaki mjesec na vrijeme redovno primaju plače na banke sa plačenim svim davanjima za mirovinski i zdravstveno. Mnogi \"velik\"i menađeri danas to nisu u mogučnosti a na slobodi su. Ovaj to uspjeva iz zatvora.

  • karter 10.02.2010.

    Jedino ako je to bilo ono Mraovićevo rukovanje!? Ali, pustimo zajebanciju. Možda je to samo početak jedne uspješne poslovne suradnje dva nekad vrlo uspješna biznismena, koje je u njihovom poslovnom uzdizanju prekinuo onaj strašni rat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare