To je to što me zanima!

Petrač, Norac i Sulić slobodni, već u zoru napustili Lipovicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zatvorenici Hrvoje Petrač, Mirko Norac i Leon Sulić izašli su na slobodu. Po Hrvoja Petrača došli su sinovi, dok su se Norac i Sulić sami odvezli iz zatvora u Lipovici
Vidi originalni članak

Ekskluzivnu snimku izlaska iz zatvora pogledajte na 24sataTV

Mirko Norac, Hrvoje Petrač i Leon Sulić izašli su iz zatvora u Lipovici Već oko 6.10 sati bili su na slobodi. Po Hrvoja Petrača u crnom Porsche Cayenneu došli su sinovi koji su na parkiralište ušli unatrag kako bi novinarima svjetlima onemogućili da fotografiraju Hrvoja Petrača.

Mirko Norac sam se odvezao iz Lipovice. Sjeo je u crni Passat i krenuo prema izlazu. Stao je na porti i zastao pokraj Porsche Cayennea.

Bivši direktor i većinski vlasnik Croatiabusa, Leon Sulić također se u slobodu odvezao sam. Sjeo je u automobil i nije se zaustavljao. 

>>> USKORO VIŠE


Idi na 24sata

Komentari 142

  • kefa-pa 27.11.2011.

    ovo je sramota za sve poštene hrvate, kradeze je da bi dobio još koji glas pusti kriminalce na slobodu!!!! s r a m o t a !!!! pa ona narodna skim si takav si opet se potvrdila hdz=kriminal

  • l0pov 27.11.2011.

    Pitanje za Pravosudje i Bajica; Gdje se mogu prijaviti, da za 15 000 000 kuna odlezim u vrhunskom zatvoru 2 godine??? Eto, moze i za manje.

  • picuskin 26.11.2011.

    Kada slušaš njihove advokate stičeš dojam da iz zatvora izlaze tri nevino optužena anđela a ne nalogodavac i vlasrotučni ubojica staraca i civila,mafijaški bos kojem je upravo kriminalna radnja izazov iako ima novaca ko pljeve,i jedan notorni prevarant koji je "privatizirao"našu radničku firmu na HDZ-ovski način.Eto u kakovoj državi živimo.Ovakvi ljudi u bilo kojoj uljuđenoj državi ne bi prošli ispod 20 pa do doživote i efektivno.No nadam se da će ju (državu) njena djeca doči glave kako se več polako i vidi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare