To je to što me zanima!

Petri Sanader propao 
još jedan projekt: Nije prošao scenarij

Nakon manekenstva i glume, kći bivšeg premijera odlučila je pisanjem zaraditi 3000 dolara i postati slavna. No njezin triler 'Uhvatiti leteće pero' se nije dopao žiriju
Vidi originalni članak

Nisam bila zadovoljna s odlascima na audicije, upoznavanjem ljudi i čekanjem da nađem neki posao, napisala je nedavno na svojoj stranici Petra Sanader.

Umorna od neuspjeha, kći bivšeg premijera Ive Sanadera tada je odlučila napisati scenarij. Prijavila ga je na natjecanje “Fresh Voices”. Nagrada je bila 3000 dolara i napredak karijere. Prijavilo se 1500 ljudi. S njih 300 ušla je u četvrtfinale. No dalje nije uspjela. Ostala je bez novčane nagrade i napretka. Njezin triler “Uhvatiti leteće pero” očigledno se nije dovoljno dopao žiriju te će Petra morati hvatati novi profesionalni put. Na svojoj službenoj stranici nije objavila neuspjeh na spisateljskom natjecanju, kao ni planove o nastavku karijere. Iz ranijih objava jasno je kako je snažno vjerovala da će je pisanje scenarija konačno vinuti među filmske ikone.

- Ponosno mogu reći da moj prvi scenarij prolazi jako dobro na natjecanjima. Imala sam sreću učiti od Jacoba Kruegera, nagrađivanog scenarista i učitelja, čije su mi iskustvo i mudrost bili od neprocjenjive važnosti u ovom procesu. Jedva čekam vidjeti što će budućnost donijeti - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • oktopus1 26.04.2015.

    tata kupi mi holivud,kapitalisticko kriminalna scena pretvorila se u horor

  • Jadran Plavi 26.04.2015.

    Ma ostavio tata nešto para za svoju curicu.

  • malamajica 26.04.2015.

    Zašto vam sada smeta cura ili neki njeni propali projekt..kao da u životu svi mi nismo imali propale projekte ...zašto sada vi ljevičari likuje-te jer je njoj propao tamo neku projekt u natjecanju par tis. osoba u čemu vam je tu problem ...zašto ne likuje-te tako sinovima i kćerima udbaša i komunjara ...je li likuje-te tako drugu Josipović koji ide stazama svoga tata ...i mislite li da je on vrlo pametan ili sposoban...pa neka mu tatinih veza i naredbe ...likujete li sino udbaša drugu zokiju kojem propada država, likujete li drugarici Pusićki koja je uništila Hrvatsku vanjsku politiku... što pišete i kćerima druga Mesića koje primaju plaću za izmišljenu funkciju i firmu koja nigdje ne postoji....pod naredbom su završavali škole, zapošljavali se, magistrirali , doktorirali itd.. itd ...i što je najgore još i danas im je jak lobi ...a vi likuje-te jednoj djevojci koja se nikada nigdje nije ni pogrešno ponijela cure živjele svoj život školovale se daleko od javnosti ...tako i treba pobjeći što dalje od ovoh izopačenog zlobnoh komunističkog mentaliteta koji vlada u Hrvatskoj ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare