To je to što me zanima!

Petrinja: Traktorist je teško ozlijeđen, ugrožen mu život

Budući da nije vozio sredinom obilježene prometne trake, kotačima je zahvatio zemljanu bankinu po kojoj se nastavio kretati, nakon čega je sletio i udario u betonsku kosinu potoka
Vidi originalni članak

U petak prijepodne u petrinjskoj Ulici Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač traktora teško ozlijeđen pa je zbrinut u sisačkoj bolnici gdje mu liječnici spašavaju život.

Do nesreće je došlo oko 10.40 sati kada je traktorom za koji je bila pridodana poluprikolica upravljao 52-godišnjak iz Petrinje.

Budući da nije vozio sredinom obilježene prometne trake, kotačima je zahvatio zemljanu bankinu po kojoj se nastavio kretati, nakon čega je sletio i udario u betonsku kosinu potoka.

DETALJI NESREĆE U ILICI Volanom bicikla zapela za stup i pala na tračnice, na nju naletio tramvaj: Teško je ozlijeđena

Zbog zadobivenih ozljeda liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne za život.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • novkovka 30.10.2021.

    Sta je tu ljudima smijesno???

  • Akull 29.10.2021.

    Umoran sa posla traktorom ja se kuci vracam u kafanu preko puta s'radnicima svracam Jedna tura, druga, sedma otvori se dizna al' nestade para svima vremena su krizna Krenem kuci znam da zena jednu flasu krije ako mi sad ne da batine ce da dobije

Komentiraj...
Vidi sve komentare