To je to što me zanima!

Petrinjski vatrogasci u 2022. godini povukli 13 milijuna kuna iz fondova Europske unije

Iznos koji su petrinjski vatrogasci povukli premašio je ukupni iznos koje su sve ostale vatrogasne organizacije u Sisačko-moslavačkoj županiji povukle iz Europske unije
Vidi originalni članak

Petrinjski vatrogasci su u 2022. godini povukli više od 13 milijuna kuna iz europskih fondova za novo vatrogasno vozilo, novu vatrogasnu autoljestvu i dodatnu vatrogasnu opremu te nadoknadu sredstava koja su nastala kao dodatni trošak zbog sanacije posljedica od potresa.

UTJECALA CIJENA ENERGIJE Eurostat: U listopadu pale proizvođačke cijene u industriji, prvi put od početka pandemije

Iznos koji su petrinjski vatrogasci povukli premašio je ukupni iznos koje su sve ostale vatrogasne organizacije u Sisačko-moslavačkoj županiji povukle iz Europske unije.

MODERNIZACIJA I JAČANJE KAPACITETA Europska unija daje 10 milijuna eura za oružane snage BiH

Kako je rekao zapovjednik Vatrogasne zajednice grada i Javne vatrogasne postrojbe Petrinje Zvonimir Ljubičić, ponosan je što ima ljude kao glavne pokretače prijava na razne projekte preko kojih se nastoje opremiti što bolje zbog podizanja stupnja sigurnosti građana i njihove imovine i bržeg interveniranja te znatnih ušteda, primjerice na servisiranje staroga voznog parka.

SASTANAK COREPERA Sve članice EU-a podržale su ulazak Hrvatske u Schengen

Prilikom nedavnog posjeta predsjednika Vlade Andreja Plenkovića Petrinji, 29. studenog 2022. u Vojarni "Pukovnik Predrag Matanović" u Petrinji uručen je Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Petrinje ugovor o dodjeli nepovratnog novca u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Zapovjednik Zvonimir Ljubičić potpisao je ugovor o dodjeli nepovratnog novca za pripremu projektno-tehničke dokumentacije za projekt Centra za vatrogastvo i hitne intervencije, a riječ je o 1.110.900 kuna. Početak provedbe projekta očekuje se do kraja ove godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Mile Miška 02.12.2022.

    Povukli su,povukli !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare