To je to što me zanima!

Petrov: HDZ-u je istekao rok, pregovaramo s Hrvatska raste

Oni su na dio pristali, ono što smo mi očekivali je paket, rekao je čelnik Mosta i dodao kako s koalicijom Hrvatska raste nigdje nije zapelo, već im treba vremena
Vidi originalni članak

Mi imamo pregovore s koalicijom Hrvatska raste. Rok koji smo dali Domoljubnoj koaliciji je završio, rekao je Božo Petrov za HRT nakon još jednog sastanka Mosta. 

Na pitanje može li se HDZ vratiti u pregovore Petrov je kazao da ne vidi razloga za to. 

- Mi nastavljamo pregovore s koalicijom Hrvatska raste - rekao je. 

- Ne vidim razlog, ukoliko oni nisu potpisali, da oni imaju svoje viđenje kako oni taj dio zamišljaju. Oni su na dio pristali, ono što smo mi očekivali je paket. Mi trenutno imamo pregovore s koalicijom Hrvatska raste - ponovio je Petrov i dodao kako s koalicijom Hrvatska raste nigdje nije zapelo, već im samo treba još vremena.

Idi na 24sata

Komentari 402

  • GJURO 22.12.2015.

    A da, za promjenu, pokušate napisati istinu na ovom portalu, o tome što je SDP napravio Mostu, i da je zbog toga prekinuta komunikacija s njima ?

  • brgud 22.12.2015.

    Vidi se da je MOST za velike promjene , ali samo u foteljama !

  • CrnaPantera_2 22.12.2015.

    Petrov bi triba postaviti pupavca umisto milanovića a šešelja za šefa sabora pa za zamjenike:pusićku.opačićku.grčića.stanimirovića i ostale četnike i četnikuše koje milanović skupija oko sebe.E MOJ NARODE KAD ĆEŠ PROGLEDATI.

Komentiraj...
Vidi sve komentare