To je to što me zanima!

Nesreća na A1 kraj Vrpolja: Vozač izletio kroz prozor auta

Peugeot je vozio autocestom iz smjera Splita prema Šibeniku. Vozač je izgubio nadzor, automobil je sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu i kameni usjek
Vidi originalni članak

Zbog prevelike brzine sportski Peugeot je izletio s autoceste A1 Zagreb - Split u četvrtak oko 20 sati kraj čvora Vrpolje, na 337 kilometru autoceste. Zagrepčanin (30) koji je vozio automobil zadobio je teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split. Lakše su ozlijeđeni 28-godišnji i 22-godišnji Zagrepčani, dok je 26-godišnji putnik liječničku pomoć odbio. Peugeot je vozio iz smjera Splita prema Šibeniku. Očevidom je utvrđeno da je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad upravljačem i udario u zaštitnu metalnu ogradu središnjeg pojasa autoceste. Vozilo se odbilo i izletjelo izvan kolnika, te udarilo u kameni zasjek od kojega se odbilo i vratilo ponovno na kolnik. Teške ozljede vozač je zadobio jer nije koristio sigurnosni pojas, pa je pri udarcu izletio kroz prozor Peugeota. Na mjesto nesreće odmah su stigli i vatrogasci, ali, srećom, nisu imali drugog posla osim odvajanja klema s akumulatora i pranja prolivenog goriva i motornog ulja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PapaŠtrumpf 20.05.2011.

    I onda kaže vijest "Potres u Turskoj, poginule 3 osobe". Pa u nas na cestama od 4 do 8 u jutro pogine 5 ljudi svaki dan, pa se čudimo crnim statistikama na kraju godine koliko mrtvih, kao da smo u ratu

  • Lindy 20.05.2011.

    A mogu se kladiti da je u pitanju ponovo balavurdija s prejakim autom a premalo iskustva na cesti a s previše pameti u glavama.Nije mi jasno zašto se današnja mladež toliko preserava? Svi žele ispasti frajeri i face. Čemu??? Nama koji čitamo ovakve strahote sigurno ih ne vidimo kao face! Kako je tek njihovim roditeljima, jel se oni ikada zapitaju prije nego sjednu u auto da li će im roditelj biti ponosan na njih i kako će se takav roditelj osječati kada dozna da su mu djete pobirali po cesti! Djete koje je godinama podizano često u mukama, hranili ga odvajajući od sebe, odvajajući svoje slobodno vrijeme i itd. To im je zahvala? Joj, djeco draga, mladeži, dajte malo dođite k sebi....nije sve u "kur*enju". Nije to smisao života.

  • zbora 20.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare