To je to što me zanima!

Ove trgovine ne rade u nedjelju unatoč ukidanju zabrane rada

S obzirom da je u subotu Dan državnosti, ta dva centra odlučila su ne raditi i dan nakon tog praznika. U Kauflandu žele dopustiti svojim radnicima da iskoriste već isplanirani vikend
Vidi originalni članak

Iako je rad nedjeljom ponovno aktiviran te je moguć već od ovog vikenda, trgovački lanci Pevex i Kaufland odlučili su kako neće raditi.

S obzirom da je u subotu Dan državnosti, ta dva centra odlučila su ne raditi i dan nakon tog praznika.

- Tako da je predstojeći vikend u potpunosti slobodan za naše djelatnike koji će, dobro odmoreni, odmah biti našim kupcima na raspolaganju idući radni tjedan od ranoga jutra u ponedjeljak, od 7 do 21 sat. Svima želim sretan Dan državnosti i ugodan obiteljski odmor - rekao je Jurica Lovrinčević, predsjednik uprave Pevexa, a voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu Marija Franić objasnila je kako u tom lancu vjeruju da su njihovi zaposlenici već isplanirali svoju nedjelju, a oni im žele dati priliku da je i iskoriste.

SINDIKALIST NOVOSEL: 'Neradna nedjelja treba biti tema u predizbornoj kampanji'

Iz Kauflanda su poručili kako će raditi nedjeljom od 7. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • D3letedUs3r 28.05.2020.

    Napokon da rade nedjeljom.Sad fino u šoping kad se naspavam nakon napornog tjedna,napunim puna kolica i onda onako odmoran i nasmiješen dođem na blagajnu.Nakon toga lagana kavica u kafiću i uživancija.

  • plik 28.05.2020.

    daj me samo podsjetite kaj slavimo u subotu ?!?

  • livija i ja 28.05.2020.

    Nedjeljom treba zatvoriti sve ugostiteljske objekte jer i tamo radi jako puno žena - ako već želimo biti pošteni zabraniti rad svima osim životno bitnih službi jer inače je ovo jako licemjerno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare