To je to što me zanima!

Picula pomoću daljinskog diže režije Velikoj Gorici

HDZ je naručio plakate na kojima je daljinski upravljač Tonina Picule (SDP). Njime iz Zagreba može podizati cijene komunalija u Velikoj Gorici
Vidi originalni članak

Neki su mladići u četvrtak navečer dijelili letke na kojima je daljinski upravljač Tonina Picule, rekao nam je čitatelj iz Velike Gorice koji je snimio letke. Daljinski upravljač Tonina Picule (SDP) nije daljinski za TV, već za poskupljenja, a pali se u Zagrebu. Umjesto tipki za mijenjanje programa, stoje postoci  poskupljenja za razne komunalije.
- Domet daljinskog upravljača je vrlo velik, a djeluje iz Zagreba - rekao je naš čitatelj. Drugi čitatelj snimio je plakate protiv načina vladanja Tonina Picule, a postavili su ih na autobusnoj  stanici u Velikoj Gorici. Još tri jumbo plakata postavili su kraj velikogoričke prometnice. Naručio ih je HDZ i dio su predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore. Njime kritiziraju vladanje Tonina Picule Velikom Goricom iz Zagreba.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_28589 29.03.2009.

    U Austriji je PDV na grijanje 10%. I ne treba im rebalans proracuna, i ne smanjuju place 6%. Na kraju kloliko su kostali plakati da dobro misle ovome narodu oni bi taj novac ulozili u nove kotlovnice na jeftinija goriva, ili u suncane kolektore.

  • drug Tito_1 27.03.2009.

    Neka im, osamdesetih su vladali turopoljci i nisi mogao od njihovih veza i zemljaka ni mrdnut, svoje sinove su u jna slali u okolicu Zagreba, a nas tadašnje doseljenike u tu pripizdinu Goricu u Makedoniju i Južnu Srbiju.što su tražili to su i zaslužili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare