To je to što me zanima!

Pijan i na mobitelu: Izletio s ceste kod Pakraca, pokosio i plinski ventil. Izgorio mu auto

U krvi je imao 1,46 promila, a zbog neprilagođene brzine i nepropisnog korištenja mobitela tijekom vožnje izgubio je nadzor nad vozilom te udario u metalne stupove ograde i plinski ventil
Vidi originalni članak

Muškarac (28) pijan je brzo vozio te skrivio nesreću. U vožnji je zgubio nadzor nad vozilom zbog korištenja mobitela, javila je požeško-slavonska policija.

DETALJI PROMETNE NESREĆE VIDEO Krš i lom u Zagrebu. Auto završio na boku nakon nesreće. Policija: Ozlijeđena maloljetnica

Nesreću je skrivio u subotu oko ponoći u mjestu Prekopakra u Ulici Matkovac. Imao je 1,46 promila, a zbog neprilagođene brzine i nepropisnog korištenja mobitela tijekom vožnje izgubio je nadzor nad vozilom te udario u metalne stupove ograde i plinski ventil. Nakon udara krenuo je istjecati plin te se auto zapalio. U požaru je oštećena obiteljska kuća u vlasništvu muškarca (33).

NEMA OZLIJEĐENIH Krš i lom u Sesvetama: BMW-om se zabio u rasvjetni stup

Budući da je postojala mogućnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, muškarac (28) je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Igor 051 16.03.2024.

    A nitko nam nikad nije rekao koliko promila je imao Banožić, a ubio je čovjeka i koristi 6+6

  • 16.03.2024.

    Sigurno ima iskaznicu zločinačke organizacije tak da je već vani!

  • Vuk samotnjak66 16.03.2024.

    E moj susjede ...🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare