To je to što me zanima!

Pijan izletio u zavoju zbog brze vožnje pa udario u zid. Suvozač ispao iz auta, umro u bolnici

Vozač (33) zadobio je lakše tjelesne ozljede, a suvozač (26) teške. U KBC Rijeka su mu pružili liječničku pomoć, ali je preminuo. Vozača su uhitili i nad njim će provesti kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Muškarac (26) poginuo je u stravičnoj nesreći jučer oko 16.30 sati na području Malinske na otoku Krku.

Do nesreće je došlo kada je vozač (33) automobilom Ford riječkih registracija zbog prevelike brzine izletio u nepreglednom zavoju te udario u kameni zid. Kako su istaknuli iz primorsko-goranske policije, vozač nije prilagodio brzinu stanju na cestama. Od jačine udarca se vozilo i zarotiralo te sletjelo s kolnika. Suvozač (26) pri nesreći je ispao iz automobila i zadobio teške, po život opasne ozljede.

POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI Smrt u Palešniku: Čuli smo udar i zvali 112, ali mladić nije davao znakove života. Vozaču ni traga

Obojicu su prevezli u KBC Rijeka. Liječnici su pružili pomoć muškarcu (26), ali je nažalost podlegao tešim ozljedama. Vozač (33) zadobio je lakše tjelesne ozljede.

Niti jedan niti drugi nisu bili vezani sigurnosnim pojasom, a vozaču su utvrdili i da je imao 0,87 promila alkohola u krvi. Zbog toga je uhićen i nad njim će provesti kriminalističko istraživanje.

Za vrijeme očevida, od 16.45 do 19.15 sati, tim dijelom ceste nije se moglo prometovati, dodali su iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • anem 09.04.2023.

    Pijen izletio u zavoju. Zašto ne pišete "trijezan izletio u zavoju", pa bi se vidjelo da veliku većinu nesreća izazivaju trijezni vozači. Prema statistikama 93% trijeznih, nasuprot 7% pijanih. Pijani vozač je isto relativan pojam. Ako netko popije 2-3 pića, alkotest će mu pokazati više od 0,5 promila i smatrat će ga pijanim. Tvrdim da će takav biti sigurniji u prometu od trijeznog, jer će biti oprezniji zbog straha od kazne i voziti sporije. Naročito iskusni vozači. Druga stvar su oni koji se odeve i idu voziti nakon cjelodnevne ili cjelonoćne pijanke. Takvi su potencijalni ubojice i treba ih kažnjavati.

  • TaličniTom 09.04.2023.

    Sa 0,87 promila nisi pijan! To je nekoliko čašica. Kakvo pijanstvo!

  • Cipelcug 09.04.2023.

    Djeco žurite polako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare