To je to što me zanima!

Pijan pao s mopeda i teško se ozlijedio, a u Pakracu se sa 2,55 promila autom zabio u stup

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zadržani na triježnjenju te se protiv njih diže prijava zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama
Vidi originalni članak

Policijski službenici PU požeško slavonske, u subotu i noćas su imali pune ruke posla i tri intervencije zbog pijanih vozača.

- Oko 4.30 sati u Požegi u Ulici Pod gradom, u prometu je zatečen osobni automobil marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 promila upravljao 37-godišnjak - izvijestili su.

No, apsolutni rekorder bio je 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,55 promila upravljao osobnim automobilom.

OPREMANJE POLICIJE MUP će do ljeta nabaviti 522 policijske Octavije, također nabavljaju presretače i brodove

- U subotu 7. svibnja 2022. oko 16.30 sati u Pakracu u Ulici Vinka Rehaka, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 2,55 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, virovitičkih registarskih oznaka, skretao je u ulicu udesno iako se nalazio vidno postavljeni prometni znak da je cesta zatvorena za sav promet te je vozilom prešao preko betonskog rubnika, nastavio se kretati, udario u betonski stup javne rasvjete u vlasništvu Grada Pakraca, a potom u prometni znak u vlasništvu „Hrvatskih cesta“ - izvijestili su.

OČEVID U TIJEKU Podstrana: Sudar tri osobna automobila, nema ozlijeđenih

Naime, oba su zadržana na triježnjenju u policijskoj postaji  i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U Kutjevu je pak u subotu oko 17.50 sati u Ulici Eugena Kvaternika, 48-godišnji vozač pod utjecajem 0,62 promila upravljao mopedom marke „Kymco“, požeških registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine pao s mopeda na kolnik. Muškarcu je pružena liječnička pomoć te su mu utvrđene teže ozljede. 

CESTA JE ZATVORENA U Podstrani su se sudarila tri vozila: Dvoje je ozlijeđenih u prometnoj nesreći kod sv. Križa

Kao i kod prethodna dva slučaja i njega čeka prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tutek! 08.05.2022.

    Ne kužim, ovaj sa 2,18 promila je pijan a ovaj sa 2,55 pod utjecajem alkohola. Po mom tumačenju obojica su pijani, ali valjda netko zna zašto razlika u pisanju. A vidim da je onaj sa 0,62 samo "pod utjecajem promila", dakle nije zbog alkohola. Ah...

  • kojajeura 08.05.2022.

    Ovak sta je pao sa skutera nije bio pijan, nego jednostavno los vozac, nije mi jasno da za 50cc ne triba vozacka, barem bi autoskola tribala uz polozenu b kategoriju odraditi 5 sati sa skuterom od 50cc za dozvolu upravljanja istog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare