To je to što me zanima!

Pijan skrivio nesreću, škarama rezali automobil da ih izvuku

Od siline udara, Hyundai je odletio s ceste u šikaru i prevrnuo se na krov. Vozilo je toliko smrskano da su vatrogasci DVD-a Blaževdol morali rezati lim kako bi izvukli vozača i suputnicu
Vidi originalni članak

Muškarac (51) je u popodnevnim satima u nedjelju pijan sjeo za volan u svoj Ford Mondeo. Kako prenosi danica.hr, vozio je po desnoj traci autoceste Varaždin – Zagreb, a kod čvora Sveta Helena zabio se u Hyundai Getz splitskih registarskih oznaka. Izmjereno mu je čak 1,63 promila, a pretpostavlja se kako zbog velike količine alkohola u krvi nije vidio automobil ispred sebe. 

Od siline udara, Hyundai je odletio s ceste u šikaru i prevrnuo se na krov. Vozilo je toliko smrskano da su vatrogasci DVD-a Blaževdol morali rezati lim kako bi izvukli vozača i suputnicu.

 - Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo kako je Ford Mondeo varaždinskih oznaka prilikom pretjecanja udario u Hyundai Getz splitskih oznaka koji se od udara prevrće na krov i slijeće u kanal. Hidrauličnim alatom režemo vozilo, vadimo osobe iz Hyundaija i predajemo ih djelatnicima HMP-a na obradu. Ostajemo na mjestu nesreće kako bi pružili rasvjetu dok traje očevid - kažu vatrogasci. 

Vozač i suputnica nisu životno ugroženi te su prebačeni u KBC Zagreb. Na intervenciju je stiglo čak 11 vatrogasaca DVD-a Blaževdol s dva vozila, JVP-a Grada Zagreba (ispostava Dubrava), policija, HMP, HAK i HAC. Više detalja znat će se nakon završetka očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tomo.os 23.11.2020.

    Treba mu prvo pružiti alkotest, pričekati rezultat, a tek onda odlučiti treba li rezati lim i izvlačit ga ili ostaviti unutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare