To je to što me zanima!

Pijana djevojka (16) skočila iz vlaka i zadobila teške ozljede

Djevojku je policija pronašla uz prugu u Ivanić Gradu te su ju prevezli u KBC Zagreb. Ima teške tjelesne ozljede, a kazala je kako je skočila jer se ukrcala u krivi vlak
Vidi originalni članak

Policija je zaprimila dojavu u četvrtak oko 4.15 sati kako uz prugu u Ivanić Gradu leži ozlijeđena djevojka (16). Nakon što su ju pronašli, cura nije znala kako je ondje došla. Odmah su ju prevezli u KBC Zagreb, gdje su joj utvrdili teške tjelesne ozljede. Kako doznajemo, ima višestruki prijelom prsne kosti. 

Djevojka je kasnije policajcima ispričala kako je bila u Kutini te se vraćala u Zagreb. Kazala je kako je zabunom ušla u vlak Beograd - Villach, koji ne staje u manjim mjestima. Nakon što je došla u Ivanić Grad i shvatila da vlak neće stati, odlučila je iz njega skočiti. Imala je 1,7 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • JopaPuljko 03.05.2011.

    hahahaha luda katarina xD

  • 30.04.2011.

    vjerojatno nije imala kartu a dosla kontrola ....

  • sonny42 29.04.2011.

    Nisi ti bez veze malaplavaa (sa 2 A ) Što bi toj 'pametnoj' curi trebali pjesme skladati na izrazitoj inteligenciji??Mora da je ta cura plavija od tebe kada je tako postupila.Pijana krmača koju da je netko dirnuo mogla ga je optužiti i za silovanje..a nezna gdje joj je dupe a gdje glava..Ma kakve institucije..starce po džepu i da vidiš mira..

Komentiraj...
Vidi sve komentare