To je to što me zanima!

Pijana izazvala krš i lom kod Karlovca: Zabijala se u aute, u nesreći ozlijeđeno četvero ljudi

Pijana vozačica prešla je u suprotni smjer i udarila u jedan, a potom i drugi auto. Na taj je automobil naletio još jedan, a u nesreći je jedan čovjek teško ozlijeđen, a još troje lakše
Vidi originalni članak

Vozačica (43) automobila zagrebačkih tablica imala je 2,07 promila kad je u subotu oko 14 sati izazvala nesreću u Krnjaku u kojoj je ozlijeđeno četvero ljudi. 

Kalovačka policija izvijestila je kako je vozačica išla iz smjera Tušilovića u smjeru Budačke Rijeke. 

Prilikom ulaska u zavoj prešla je u suprotnu prometnu traku zbog čega je udarila u prednji dio automobila varaždinskih tablica u kojem je bio vozač (36). Nakon toga je udarila u drugi automobil zagrebačkih tablica u kojem je bio vozač (29) koji je udario u zaštitnu ogradu prilikom čega se u njegov stražnji dio zabio auto slovenskih tablica kojim je upravljao 41-godišnjak iz BiH.

Mladić (29) teško je ozlijeđen u nesreći, a pijana vozačica te putnik iz auta zagrebačkih tablica i 35-godišnjakinja iz auta varaždinskih registracija lakše su ozlijeđenih. 

Vozačicu čeka kaznena prijava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • lukicluka11 13.08.2023.

    Ma bravo ženo, tako se to radi, pa valjda su žene danas ravnopravne sa muškarcima i zašto ne bi ona pijana vozila kad to rade muški.

  • 13.08.2023.

    Kravetina

  • toma789 13.08.2023.

    hitno kastirati i oduzeti djecu ako ih ima. žena, 41 i pijana za volanom. smeće od čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare