To je to što me zanima!

Pijana kuma gosta udarila, a kuma skoro pregazila autom

Amanda je u samo 20-ak minuta strusila bocu viskija. Nakon toga je kumu iz džepa uzela ključeve auta i sjela u njega. Skoro ga je pregazila dok ju je pokušavao zaustaviti
Vidi originalni članak

Mladenci Jennifer Jones i David Butler iz Floride pamtit će još dugo svoje vjenčanje, ali ne po dobrome.

FOTO: Mladenci s kumovima

Pravi spektakl priredila je pijana kuma Amanda Willis (35) koja je jednog gosta šakom udarila posred lica, a zatim autom skoro pregazila kuma, piše Sun.

FOTO: Amanda Willis s kumom

Amanda je u samo 20-ak minuta strusila bocu viskija na recepciji restorana, a onda je počela moljakati goste da joj posude ključeve svojih automobila. S obzirom da joj nitko nije htio ispuniti želju, Amanda je istrgnula klječeve iz kumova džepa i uletjela u njegov automobil. Muškarac je stao iza automobila i pokušao je spriječiti da vozi, a pomahnitala Amanda ga je skoro pregazila.

Gosti su je nekako uspjeli izvući iz vozila, a nezadovoljna kuma je u tom trenu zgrabila bocu ruma i nastavila piti. Na kraju je jednog gosta udarila šakom.

Divlju kumu policija je prije privođenja u postaju odvela u bolnicu gdje je izvrijeđala osoblje. Prijeti joj tužba za remećenje javnog reda i mira, krađu motornog vozila i kršenje uvjetne kazne.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 16.01.2017.

    Fds

  • bradonja_1 15.01.2017.

    Treba dobiti 10 godina zatvora za takvo ponašanje, ne znam sta je samo mislila... a učiteljicu veru pustiti na slobodu!

  • MarkoMatovina_1 15.01.2017.

    Trebalo je kumu dobro iz hahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare