To je to što me zanima!

Pijana majka ide u zatvor jer je vozila 37 km u krivom smjeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sudac Mark Horton osudio je majku troje djece Deborah Hunt (43) na devet mjeseci zatvora. Kaže kako bi zakazao u javnoj dužnosti da ju je poštedio rigorozne kazne
Vidi originalni članak

Britanka Deborah Hunt (43) iz Langporta završila je na devet mjeseci u zatvoru jer je u srpnju kasno navečer pijana vozila autocestom u suprotnom smjeru. U jednom trenutku okrenula se polukružno i vozila u krivom smjeru 37 kilometara. Nadzorne kamere snimile su kako izbjegava automobile koji joj dolaze u susret prije nego je stala na zaustavnoj traci. Vozila je gotovo 100 km/h, piše SKY. Policija ju je ulovila kako pokušava ponovno upaliti partnerov Peugeot 806.

Hunt je priznala krivnju za opasnu i bezobzirnu vožnju, vožnju u pijanom stanju u neosiguranom autu. Na sudu se otkrilo kako bivša financijska savjetnica ima problema s alkoholom, pod stresom je zato što ne može pronaći posao i bori se s bivšim suprugom oko skrbništva nad djecom.

Ridala je dok joj je sudac Mark Horton izricao presudu na sudu u Bristolu. Rekao je kako bi zakazao u javnoj dužnosti da je ne osudi na zatvorsku kaznu.

- Nevjerojatna je sreća da nitko nije stradao. Prouzročili ste paniku drugim vozačima. Riskirali ste tuđe i svoj život. Od kombinacije alkohola i stresa doveli ste se u ekstremno opasnu situaciju - objasnio joj je sudac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tatamlata 09.09.2011.

    Jaooj kabi kod nas bili tako brzi i ucinkoviti ali nazalost prvo bi trebao neki sud koji bi sudio nemarnim sudcima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare