To je to što me zanima!

Pijana se zabila u jednu pa u drugu ogradu na Čiovu, prošla je samo s lakšim ozljedama

Djevojku (20) prevezli su u splitsku bolnicu nakon nesreće u Okrugu Gornjem na Čiovu. Nakon pregleda su utvrdili da je lakše ozlijeđena, no kako je bila alkoholizirana, slijede joj prijave policije
Vidi originalni članak

Mlada vozačica (20) prošla je srećom bez težih ozljeda nakon prometne nesreće na Čiovu.

Djevojka je izgubila kontrolu nad automobilom i prvo se zabila u jednu ogradu da bi se automobil odbio i udario u drugu betonsku ogradu u podnožju obiteljske kuće.

Vozačicu su prevezli u splitsku bolnicu, gdje su joj utvrdili lakše ozljede. Nakon pregleda su je pustili na kućnu njegu.

Loša vijest je da je djevojka bila alkoholizirana, pa joj slijede prijave za alkohol, izazivanje prometne nesreće u alkoholiziranom stanju, itd...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zole72 14.03.2021.

    Pa nije ona kriva što je ograda na krivom mistu hehhe

  • 14.03.2021.

    Trebali su ju na psihijatriju odma vozit a ne u bolnicu.

  • Obren257 14.03.2021.

    Blago buducim muzevima ovakvog djevojackog cvijeca.Vec u ovim godinama pijanica sa propuhom u glavi.Ima jedna na portalu,koja ne pise veliko pocetno slovo,a shodno tomu nema velikih slova niti u pisanju osobnih imena i prezimena.Njeno opravdanje za ovu nekulturu je "to je za 24 sata",a razlog za nepisanje velikih slova je kako kaze:"Neda mi se klikniti za veliko slovo".Potencijalni zenici,imate lijep saroliki izbor za buducu suprugu i majku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare