To je to što me zanima!

Pijanac u centru Rijeke gurnuo bakicu (86), teško je ozlijeđena

Pomahitalog muškarca (46) policija je privela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a po završetku istog kazneno je prijavljen za kazneno djelo nanosenja teške tjelesne ozljede
Vidi originalni članak

Riječka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom zbog počinjenja više kažnjivih radnji.

Naime, dotični je u ponedjeljak 20. siječnja u središtu Rijeke, pod utjecajem alkohola, na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir. Tom prilikom odgurnuo je 86-godišnjakinju koja je pala i zadobila teške ozljede.

Ozlijeđena je prevezena u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći.

VIDEO: SUMANUTI POHOD Split: Razbio 21 auto, uhvatili ga na biciklu s 1,7 promila

Pomahitalog pijanca policija je privela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a po završetku istog kazneno je prijavljen za kazneno djelo nanosenja teške tjelesne ozljede, te predan pritvorskom nadzorniku.

Također, bit će prekršajno prijavljen i zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ajetodoo 21.01.2020.

    U Rijeci?! To je nemoguće. Toga ima samo u sjevernoj Hrvatskoj, Međimurju i Zagorju, bi rekel naš stari prijatel adameva@.

  • ravno1 21.01.2020.

    Kruže glasine da je to Nemanjin prijatelj i da su prije toga zajedno slavili dozvolu za postavljanje Petokrake na vrh riječkog nebodera. Dozvolu za postavljanje srpa i čekića na svaki balkon riječkog nebodera navodno da će "dvojac" proslaviti naknadno.

  • itatabisine 21.01.2020.

    nasilnika zatvoriti na barem 5 godina bez šanse za pomilovanjem osim ako nije iskoristio pravo prvog puta onda nikom ništa - pustite ga jer ipak prvi put je a tada se to ne sudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare