To je to što me zanima!

Pijani Austrijanci gliserom se nasukali na otočić kraj Poreča

Očevidom je utvrđeno je da vlasnik brodice W.P., nesmotrenošću nasukao gliser na obalu otočića, pri čemu nitko od ostalo troje članova posade nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Pijani Austrijanci nasukalo su se  25. kolovoza na otočić Barbaran kraj Poreča. U nesreći nitko nije ozlijeđen, a o svemu je obaviještena i Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC ) Rijeka.

"Pomorska nezgoda se dogodila noćas, 25. kolovoza u 00.30 sati, kada se gliser hrvatske zastave sa četiri osobe nasukao na otočić Barbaran, o čemu je obaviještena Lučka uprava Pula", stoji u priopćenju MRCC-a.

Očevidom je utvrđeno je da vlasnik brodice W.P., nesmotrenošću nasukao gliser na obalu otočića, pri čemu nitko od ostalo troje članova posade nije ozlijeđen. Svih četvero članova posade, državljani Austrije, bili su u vidno  alkoholiziranom stanju, dok je voditelju glisera alkotestiranjem na mjestu nezgode utvrđeno prisustvo od 1,4 promila alkohola u organizmu.

Na mjestu nasukanja, osim materijalne štete na gliseru nije uočeno onečišćenje mora i morskog okoliša. 

Vlasnik glisera saslušan je u sklopu očevida o uzrocima ove pomorske nezgode u prostorijama Lučke kapetanije Pula te mu je izdan nalog za komercijalno odsukavanje glisera. 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Mél.C.B.🌼 26.08.2017.

    Ala ga je nasuka-kako li je samo ovo uspija a da brod nije skroz razbiven?😮

  • 1955 26.08.2017.

    Tu mu netreba sidro !

  • PRAVILO BROJ 8 26.08.2017.

    dragi i mili gost,nekad se na more spustala radnicka klasa/dobro danas je nema ukinuta je zakonom o privatizaciji/a sada sav bijelosvjetski ološ

Komentiraj...
Vidi sve komentare