To je to što me zanima!

Pijani dječak (15) kod Daruvara autom izletio s ceste. Njega i prijatelja (16) prevezli u bolnicu

Neregistriranim autom mladić je izletio u jarak i od siline udara je auto odbačen u zrak te je sletio na prilazni most poljskog puta gdje se zarotirao i ponovno sletio i udario u putni jarak gdje se zaustavio.
Vidi originalni članak

U teškoj nesreći između Poljana i Donje Rašenice dvojica tinejdžera čudom su prošli samo s lakšim ozljedama, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska u srijedu.

Do nesreće je došlo u utorak oko 21.10 sati, a neregistrirani i neosigurani auto vozio je dječak (15), dok je 16-godišnjak bio suputnik. 

Nije se kretao sredinom obilježene trake te je prešao na suprotnu stranu kolnika. Sletio je u putni jarak gdje je auto od siline udara odbačen u zrak te je sletio na prilazni most poljskog puta gdje se zarotirao i ponovno sletio i udario u putni jarak gdje se zaustavio.

Obojica u vrijeme prometne nesreće u vozilu nisu bila vezani sigurnosnim pojasevima te su zadobili tjelesne ozljede koje su u Općoj bolnici Virovitica konstatirane kao lake.

Maloljetni vozač je bio pod utjecajem alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • toma789 20.12.2023.

    sad lijepo kazniti vlasnika vozila

  • Orep 20.12.2023.

    Zanimljivo da je ovaj klinac od 15 godina "mladić", a razbojnici u Grčkoj, od kojih su neki i blizu tridesete "naša djeca", kojima je teško u grčkim zatvorima! Nemaju, valjda griza s čokolinom prije spavanja.

  • eka mala 20.12.2023.

    Bože sačuvaj što sve neću pročitati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare