To je to što me zanima!

Pijani djelatnici benzinske bacali na kupce petarde

Mislim da su bili pijani jer se trijezni to sigurno ne bi usudili napraviti. Čak su se i smijali i mahali u nadzorne kamere, rekao je naš čitatelj iz Osijeka
Vidi originalni članak

Oko 22 sata u četvrtak prijatelj i ja došli smo na benzinsku pumpu na osječkoj obilaznici. Počeli smo ulijevati benzin i tad je počela paljba, rekao je naš čitatelj K. S. iz Osijeka koji je cijeli događaj snimio.
- Dvojica djelatnika na benzinskoj počeli su paliti i bacati petarde. Prepali smo se da sve ne ode u zrak pa smo im rekli da prestanu. No oni su se samo smijali - rekao je K. S. Također je dodao da su petarde nekoliko puta bacali i po njima te da mu je čak jedna petarda puknula pod nogama.
- Nama baš nije bilo smješno pa smo brzo natočili, platili i otišli. Ipak mi se čnilo da su djelatnici na pumpi bili malo pijani. Čak su mahali u nadzorne kamere koje se nalaze na benzinskoj - objasnio je naš čitatelj. Ipak nije mogao reći sa sigurnošću o kojoj je pumpi riječ.
- Sve se dogodilo na brzinu. Mi smo željeli otići što prije pa nismo niti pošteno pogledali na kojoj smo benzinskoj pumpi natočili automobil - zaključio je K. S.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • public enemy 03.01.2008.

    to nije inina benzinska pumpa,a još manje osijek-petrolova.što se tiće djelatnika dobar je komentar glup-gluplji.

  • user_20520 29.12.2007.

    jebes novine kada ni nagradu ne daju za vijest !

  • bato85 29.12.2007.

    Evo, pošto sam iz Osijeka malo sam se zapitao. Gdje je uopće INA na osječkoj obilaznici?! Na južnoj postoji slovenski Petrol, te postoji, kod čvorišta za trgovački centar Osijek, INA Osijek PETROL tako da vjerujem da se događaj odvio upravo na njoj. Ako se, naravno, radi o Osijeku. I da, po mom mišljenju, sankcije su prijeku potrebne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare