Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Pijani djelatnici benzinske bacali na kupce petarde

Mislim da su bili pijani jer se trijezni to sigurno ne bi usudili napraviti. Čak su se i smijali i mahali u nadzorne kamere, rekao je naš čitatelj iz Osijeka

24sata
Video: 24sata
21 komentara

Oko 22 sata u četvrtak prijatelj i ja došli smo na benzinsku pumpu na osječkoj obilaznici. Počeli smo ulijevati benzin i tad je počela paljba, rekao je naš čitatelj K. S. iz Osijeka koji je cijeli događaj snimio.
- Dvojica djelatnika na benzinskoj počeli su paliti i bacati petarde. Prepali smo se da sve ne ode u zrak pa smo im rekli da prestanu. No oni su se samo smijali - rekao je K. S. Također je dodao da su petarde nekoliko puta bacali i po njima te da mu je čak jedna petarda puknula pod nogama.
- Nama baš nije bilo smješno pa smo brzo natočili, platili i otišli. Ipak mi se čnilo da su djelatnici na pumpi bili malo pijani. Čak su mahali u nadzorne kamere koje se nalaze na benzinskoj - objasnio je naš čitatelj. Ipak nije mogao reći sa sigurnošću o kojoj je pumpi riječ.
- Sve se dogodilo na brzinu. Mi smo željeli otići što prije pa nismo niti pošteno pogledali na kojoj smo benzinskoj pumpi natočili automobil - zaključio je K. S.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message