To je to što me zanima!

Pijani Janez brodom se zabio u koćaricu, ribari upali u more

Charter jedrilica je udarila u ribaricu, a jedrilicom je upravljao slovenski državljanin Janez V. (52). Kapetan ribarice i član posade prilikom udara su pali u more
Vidi originalni članak

Ribarica i jahta su se sudarile u noći na subotu oko 3 sata u Kaštelanskom zaljevu, jednu nautičku milju od Kaštel Kambelovca. Charter jedrilica Elisabeth udarila je u ribaricu Delija dok je isplovljavala iz marine, a jedrilicom je upravljao slovenski državljanin Janez V. (52). Posada ribarice izvijestila je kako su bili propisno osvijetljeni te su izvlačili mrežu iz mora prilikom sudara.

Kapetan ribarice Andreško K. i član posade Marin T. (58) prilikom udara su pali u more, a na brod ih je izvukao treći član posade. Nisu potražili liječničku pomoć. Brodovi su manje oštećeni, a jedrilica duga 15 metara je inače u vlasništvu tvrtke Noa jedrenje d.o.o. iz Zagreba, dok je vlasnik ribarice duge osam metara tvrtka Fidelna. Na iznajmljenoj jedrilici je bilo devet državljana Slovenije.

Janezu su izmjerili 1,22 promila alkohola u krvi te će dobiti prekršajni nalog i kaznu od 10.000 kuna. Očevid je još u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • show 1 09.04.2011.

    Prošle sedmice se jedan Janez otvorija sezonu tako da se nasuka kod Trogira a ovaj je sad izbjega nasukavanje zahvaljujući ribarici. Ovo je sigurno sezona Janeza i njihovog dokazivanja velikih pomoraca. Sigurnije im je da se drže kade i papirnatih brodova.

  • tockica77 09.04.2011.

    janez???? misliš vidic?

  • NajluđiVrapčan 09.04.2011.

    Janez po državljanstvu, Janez imenom, u svakom slučaju Janez!

Komentiraj...
Vidi sve komentare