To je to što me zanima!

Pijani Mađari napravili dar mar: Letjele šake, boce i čaše

Dva pijana Mađara su se neprimjereno ponašala prema gostima u restoranu u Rovinju. Ugostitelji su ih zamolili da odu, a onda su počele letjeti šake, boce i čaše na sve strane
Vidi originalni članak

Zbog masovne tučnjave u subotu u Rovinju, policija provodi kriminalističko istraživanje nad pet osoba zbog narušavanja javnog reda i mira.

Naime, dvojica mađarskih državljana u dobi od 38 i 44 godine te trojica hrvatskih državljana u dobi od 37, 33 i 57 godina verbalno su i fizički se sukobili u ugostiteljskom objektu na Trgu na Mostu u Rovinju oko 22.39 sati, nakon što su se mađarski državljani neprimjereno ponašali prema drugim gostima.

Prema dosad utvrđenom, prolaznici su svjedočili nesvakidašnjem događaju kada su Mađari u alkoholiziranom stanju, (kod starijeg očitana koncentracija alkohola od 1,43, a kod mlađeg 1,58 promila) počeli napadati goste u obližnjem restoranu, pa su ih ugostitelji ljubazno zamolili da napuste njihov objekt. No oni to nisu učinili, pa su počele letjeti šake boce i čaše na sve strane, a ljudi vrištati. Ubrzo je pozvana i policija, a kada su Mađari ih vidjeli, počeli su bježati kroz ulicu Carera, no rovinjski su ih policajci ubrzo pristigli i priveli pred zgroženim mještanima i turistima. 

Kakvu će kaznu dotični zaraditi tek je za vidjeti nakon krim istrage i odluke suca. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sićka 04.08.2021.

    Dečki malo popili, napravili kaos. Ništa strašno, kakve zabrane dolaska, o čem pričamo? Trebaju dobiti palicom u postaji, po 1000 kn kazne i dobro. Pa nismo policijska država.

  • undžgapar 26.07.2021.

    jedino što će dobiti je par japanki za planinarenje.

  • najiram 10 25.07.2021.

    ček melo  kako  šake  mogu  same  letjeti  onda  boce  poletjele  čaše...tu  nekaj  ne  štima  tko  je  pustio  da  sve  to  leti  i  poleti...mislim  da  bumbari  bili  u  manjini  i  ugroženi...kad  su  poletjele  šake  flaše  ćaše...ostale  sudionoike  pod  kljuć...

Komentiraj...
Vidi sve komentare