To je to što me zanima!

Pijani pretukli vlasnika kafića: Virovitičani završili u pritvoru

Jedan od napadača je vlasnika kafića nokautirao nogom u glavu te je on zadobio teške tjelesne ozljede, prijelom vilice. Jedan nasilnik je napuhao 1,7, a drugi 1,1 promila
Vidi originalni članak

Paški policajci dovršili su istragu nad 29 i 33-godišnjakom koje se sumnjiči da su, u ponedjeljak poslijepodne u Povljani na Pagu, pod utjecajem alkohola, fizički napali i teško ozlijedili 43-godišnjaka.

Obojica su uz kaznenu prijavu zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda privedeni sucu istrage Županijskog suda u Zadru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, spomenuti dvojac iz Virovitice je u ponedjeljak oko 18 sati prvo napao konobara, a potom i vlasnika kafića jer im nisu više dali piti. 

U POVLJANI NA PAGU Djeca su vrištala: Na plaži se potukli gosti i vlasnik kafića

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u prsa i vikao - što nam ne daš piti, i počela je vika. Uto je došao vlasnik kafića kako bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. Jedan od napadača ga je nokautirao nogom u glavu i dobio je teške tjelesne ozljede, prijelom vilice. Jedan je napuhao 1,7, a drugi 1,1 promila.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • watcher012 16.08.2018.

    Celavi krkani

  • scoo_1 16.08.2018.

    zatvoriti u prostor 4x4 i stavit 4 krkana da ubiju boga u njima

  • Fukara_1 16.08.2018.

    Primitivci! Ako je istina da imaju svoje apartmane glume serife ko da su na divljem zapadu! Brz oporavak gazdi kafica i oderat ih novcano da nemaju 5 god.ni za pivu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare