Video

Komentari 245

Djeca su vrištala: Na plaži se potukli gosti i vlasnik kafića

Djeca su vrištala: Na plaži se potukli gosti i vlasnik kafića

Djeca su vrištala gledajući divljake dok se tuku, rekla nam je zgrožena čitateljica koja je u ponedjeljak popodne u Povljani na Pagu snimila tučnjavu gostiju i vlasnika kafića. Pogledajte video...

Užas. Djeca su vrištala gledajući divljake dok se tuku, rekla nam je zgrožena čitateljica koja je u ponedjeljak popodne u Povljani na Pagu snimila tučnjavu gostiju i vlasnika kafića.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

- Bili su potpuno pijani, oči su im bile zamagljene od alkohola, jedva su stajali na nogama. I onda je jedan od njih nogom nokautirao vlasnika i slomio mu vilicu, kaže nam jedan od očevidaca tučnjave kakvu na mirnoj plaži u Povljani ne pamte.

Ponedjeljak popodne prolazio je mirno u otočkom mjestu, na plaži koju nazivaju penzionerskom, bez glasne muzike i uz traženje osvježenja u moru. Dvojac iz Virovitice, kako doznajemo, satima je sjedio na terasi restorana i pio. Oko šest popodne sa plaže su do kafića došle njihove supruge. 

- To je društvo cijeli dan pilo, a oko 18.30 je eskaliralo. Tukli su se šakama i nogama. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svijesti - kaže čitateljica. Policija je privela nasilnike iz Virovitice koji u Povljani navodno imaju apartmane.

- Rekle su konobarima da im više ne daju piti jer su pijani ko mace. Muževima su rekle da naruče colu jer nisu normalni koliko su se napili. I onda je počela gungula, kaže očevidac.

Jedan od njih gurnuo je konobara rukom u prsa i vikao – što nam ne daš piti, i počela je vika. Uto je došao vlasnik kafića kako bi smirio situaciju, međutim, on je najgore prošao i u bolnici čeka operaciju. Jedan od napadača ga je nokautirao nogom u glavu i dobio je teške tjelesne ozljede, prijelom vilice.

- Ne znam kako su uspjeli tako ozlijediti čovjeka, a  toliko su bili pijani. Vlasnika kafića, koji je bio u crnoj majici, udarili su nogom u glavu. Slomili su mu vilicu. Bio je bez svijesti. I poslije smo vidjeli da im je policija izmjerila nešto sitno alkohola, nema šanse da su u tom momentu toliko imali. Jedan je napuhao 1,7, a drugi 1,1 promila, kaže čitateljica. Obrada događaja još je u tijeku, a prema kvalifikacijama ozljeda protiv dvojice muškaraca, u suradnji s Državnim odvjetništvom policija će podignuti kaznenu prijavu.

Kako saznajemo, muškarci i njihove obitelji vlasnici su apartmana u Povljani. Svako ljeto dolaze na Pag i tu se odmaraju.

I u gradu Pagu došlo je do ozbiljne tučnjave, u noći na utorak oko 1,30. Dvojica domaćih muškaraca u dobi od 29 i 32 godine dobili su prekršajne prijave jer su istukli 27-godišnjaka, zato što „ga ne vole“. I tom je kumovao alkohol kod jednog od napadača kojem je izmjereno 1.4 promila.