To je to što me zanima!

Pijani Ukrajinci tenkom divljali po gradu i pregazili djevojčicu

Ukrajinski vojnici tenk su kroz grad vozili velikom brzinom. Udarili su ženu koja je vozila dijete u kolicima i usmrtili osmogodišnjakinju te pobjegli s mjesta nesreće
Vidi originalni članak

Osmogodišnja djevojčica poginula je u ukrajinskom gradu Konstantinovska nakon što je tenk ukrajinske vojske pregazio nju i još nekoliko ljudi.

Ukrajinski vojnici tenk su kroz grad vozili velikom brzinom uslijed čega su izgubili kontrolu i zaletjeli se u skupinu pješaka. Udarili su ženu koja je vozila dijete u kolicima, a potom i usmrtili osmogodišnjakinju.

Građani pretpostavljaju kako je vozač tenka u trenutku nesreće bio pijan , piše Russia Today . Nakon nesreće nije  se zaustavio nego je nastavio voziti dalje.

- Nedaleko središta sigurnosnih snaga okupilo se više stotina građana koji su vrijeđali vojnike, razbijali prozore na vojarni, a zapalili su i dva vozila. Ukrajinski su vojnici u znak odgovora ispalili nekoliko metaka u zrak - rekao je jedan od svjedoka.

Šef lokalne policije Vyacheslav Abroskin potvrdio je da su dvojica odgovornih vojnika uhićena i proslijeđena vojnom tužitelju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • dudulica2 18.03.2015.

    i u pravu je precednik Putin !!!

  • milanmili 17.03.2015.

    Kamo srece da vas Putin zgazi zbog toga!

  • Ivan Husnjak 17.03.2015.

    Strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare