To je to što me zanima!

Pijani vozač bježao policiji u Gospiću vozeći na felgama!

Vozač je konačno zaustavljen u Ličkom Osiku, gdje je mu je utvrđeno 2,63 promila alkohola, nije bio vezan, nije imao ni prometnu, ni vozačku, ni osobnu
Vidi originalni članak

Policija u Gospiću je u subotu u 15.55 pomoću svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti osobni automobil gospićkih tablica kojim je upravljao pijani 58-godišnjak iz Ličkog Osika. 

Vozač je upravljao automobilom kojem su oba lijeva pneumatika ispala s felgi, ignorirao je policiju, nije htio stati nego je nastavio vožnju u smjeru Ličkog Osika prelazeći pritom na suprotnu stranu kolnika.

Vozač je konačno zaustavljen u Ličkom Osiku, gdje je mu je utvrđeno 2,63 promila alkohola.

ODUZELI MU I VOZAČKU NA 6 MJESECI Pijani vozač(43) koji je prošao kroz crveno na semaforu u Rijeci dobio je kaznu od 41 000 kuna

Osim toga, vozač nije bio vezan sigurnosnim pojasom, vozačka dozvola mu je istekla 2016. godine, a kod sebe nije imao prometnu dozvolu ni osobnu iskaznicu.

Isključen je iz prometa i smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja. Protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu, a izdani su mu i obavezni prekršajni nalozi.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Offvca 28.06.2021.

    Što više pijaniji veća mu je olakotna okolnost.

  • Tone 28.06.2021.

    Kada je u pitanju alkoholiziranost treba uzeti u obzir zakonske odredbe koje ovise o zakonodavcu. Svakako treba razlikovati vozače sa koncentracijom alkohola u krvi manjom od 0,8 i onima sa većom od 1,2 !!! Iznad 1,2 su ubice sa ili bez predumišljaja, a ispod 0,8 su u prekršaju, kako gdje, ovisno od odluke zakonodavca ! Kada je Sanader uveo 0,0 naglo je porastao broj alkoholiziranih u saobraćaju, što je jasno i logično !!!

  • m@xim 28.06.2021.

    Vjerojatno se nije usudio ući u PP zbog kazni

Komentiraj...
Vidi sve komentare