To je to što me zanima!

Pijani vozač skrivio sudar: 'Vozio je u suprotnoj traci'

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva auta hrvatskih registracija i jedan slovenskih dogodila se u srijedu oko 11 sati na cesti prema Matulju kod Rijeke, rekla nam je policija čiji su službenici još na terenu
Vidi originalni članak

Vrlo neugodna prometna nesreća koja je mogla završiti s puno gorim posljedicama dogodila se u srijedu prijepodne na cesti prema Matulju kraj Rijeke.

Kako su nam rekli iz PU primorsko-goranske, vozač hrvatskih registracija s nešto više od jednog promila alkohola u krvi vozio je u smjeru Matulja i pritom prešao u suprotnu traku gdje je udario u drugi auto. Zatim se u udareni auto zabio i treći, a jedan je čovjek preventivno prevezen u bolnicu.

ODUZEO MU PREDNOST U centru Pitomače prevrnuo se auto na bok, dvoje ozlijeđenih

Fotografije nam je poslala čitateljica koja je ogorčena nemarnim vozačem, za kojeg kaže kako mu to nije prvi put da je skrivio nesreću u pijanom stanju.

- Fotografije su snimili moji članovi obitelji koji su u opasnosti i pate zbog takvih, ali i svi ostali. Neka mu već jednom oduzmu vozačku dozvolu. Pijan je od 8 ujutro, u vrijeme kad djeca hodaju u školu - ljutita je čitateljica.

OBUSTAVLJEN PROMET Teška nesreća u Jakovlju: Jedan čovjek poginuo, troje ozlijeđeno

Nesreća se dogodila oko 11 sati.

- Roditelji idu po svoju djecu u školu dok na cesti divljaju pijani vozači. Mislim da institucije ne rade svoj posao i da bi tom čovjeku trebalo oduzeti vozačku - zaključuje.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ptica neznalica 18.03.2022.

    Neka institucije rade svoj posao. Valjda policija i sudstvo. Poslati predstavku policija na njezin rad

  • Dalibor0704 17.03.2022.

    Neki piju od radosti, neki od tuge, a ovaj od jutra.

  • 17.03.2022.

    Matulji,pa to je na zavoju prije kampa i druge plaže tamo gdje se pije rakija i jedu čevapi po ljetu,ima i dučan i birtija na lijevoj strani zelena tenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare