News

Komentari 3

Pijani vozač skrivio sudar: 'Vozio je u suprotnoj traci'

Pijani vozač skrivio sudar: 'Vozio je u suprotnoj traci'

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva auta hrvatskih registracija i jedan slovenskih dogodila se u srijedu oko 11 sati na cesti prema Matulju kod Rijeke, rekla nam je policija čiji su službenici još na terenu

Vrlo neugodna prometna nesreća koja je mogla završiti s puno gorim posljedicama dogodila se u srijedu prijepodne na cesti prema Matulju kraj Rijeke.

Kako su nam rekli iz PU primorsko-goranske, vozač hrvatskih registracija s nešto više od jednog promila alkohola u krvi vozio je u smjeru Matulja i pritom prešao u suprotnu traku gdje je udario u drugi auto. Zatim se u udareni auto zabio i treći, a jedan je čovjek preventivno prevezen u bolnicu.

Fotografije nam je poslala čitateljica koja je ogorčena nemarnim vozačem, za kojeg kaže kako mu to nije prvi put da je skrivio nesreću u pijanom stanju.

- Fotografije su snimili moji članovi obitelji koji su u opasnosti i pate zbog takvih, ali i svi ostali. Neka mu već jednom oduzmu vozačku dozvolu. Pijan je od 8 ujutro, u vrijeme kad djeca hodaju u školu - ljutita je čitateljica.

Nesreća se dogodila oko 11 sati.

- Roditelji idu po svoju djecu u školu dok na cesti divljaju pijani vozači. Mislim da institucije ne rade svoj posao i da bi tom čovjeku trebalo oduzeti vozačku - zaključuje.

 

 

Najčitaniji članci